VN 800 ile 1.000 km'yi geride bıraktım, motor hakkında bir kaç kelam edebilecek duruma geldiğimi düşünüyorum;
-Son derece konforlu bir cruiser, yolda yağ gibi akıyor adeta. Rüzgar camını ekledikten ve manetleri değiştirdikten sonra tadından yenmez oldu iyice.
-Müthiş bir ivmelenmesi var, çok çabuk hızlanabiliyor.
-Vites aralıkları eski motorum Shadow 600'e göre daha geniş.
-Gördüğüm en yumuşak debriyaja sahip. Vitesler şakır şakır geçiyor.
-Şehir dışı yakıtı çok başarılı : Km'de 22 krş. yakıyor.
-Virajlarda bence cüssesine göre şaşırtıcı derecede başarılı.
-Motorumun üzerinde susturucular dahil hiç ellenmemiş Kawasaki'nin Orijinal egzozları var. Başlarda ses olarak çok garipsesem de, bir süre kullandıktan sonra önemli artıları olduğuna karar verdim: - Bu biraz da tercih meselesi tabii ki

-
*Titreşim yüksek hızlarda bile hemen hemen “0”
*Uzun yolda baş ağrısı derdiniz kalmıyor.
*Sürekli kulaklıkla motosiklet kullanan bir sürücü olarak, sürüşe rahatlıkla konsantre oluyorum.
Biraz da eksi yönler :
-Yakıt, şehir içinde ağlatıyor, 1 depo ile maximum 177 km görebildim
-Arka fren kampana olduğundan, özellikle şehir içinde temkinli sürmekte yarar var.
-Soğuk havalarda bazen jikle açsanız bile çalışmakta nazlanabiliyor. Ön far otomatik olarak yandığından marş almaz ise kontağı kapatıp tekrar açmakta fayda var. Yoksa kısa sürede aküyü yiyebilirsiniz.
-Sıkışık trafikte kullanmak sıkıntılı. Yapısı gereği aralara girmeye uygun bir motosiklet değil.
Kullandıkça görüşlerimi paylaşmaya devam edeceğim.
Saygılarımla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:33 ----------
Ek bilgi olarak benzin deposu 12,5 lt ana + 2,5 lt. yedek depo şeklinde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Yaptığım denemeler sonucunda lastik basınçlarını ön:32 arka:36 şeklinde ayarlamaya karar verdim.
Lastikler Dunlop'un D404 modeli.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:15 ----------