Merhabalar, geçen hafta yaklaşık 2 yıldır yatmakta olan enişteme ait VN800 ü geçici olarak aldım ve Tarsus a getirdim. Getirmeden önce yağ,yağ filtresi,akü değişimi yaptım ve muayeneye girdim. Sorunsuz geçtim şükür. Ancak üzerinde 2007 tarihli DURO lastikler var ve yanakları çatlak dolu. Öncelikle bu lastikleri değiştirmek istiyorum. Niyetim orjinalden beyaz yanak yada beyaz yazılı lastiklerden almak. Bu konuda önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca rüzgardan korunmak için bir siperlik almak istiyorum. Ebay de 40 dolar civarı var ama Türkiye ye yollarlar mı vergi vs biner mi bilemedim. Kappa Givi gibi markalarda 500 TL fiyat var siperlik için. Bu konuda da önerilerinizi almak isterim. Bir de km teli yok makinenin. arka tekerleğe bağlanıyor,bu model için uygun km teli nereden bulabilirim acaba? Ön sinyallerde de plastik kısmında gevremeden kaynaklı kırılma söz konusu. Orjinal sinyal 140 TL buna nasıl bir çözüm bulabilirim acaba? İstanbul,İzmir , Ankara gibi büyük şehirlerden bana bu konularda malşzeme alımı için yardımcı olabilecek dostlar varsa müteşekkir olurum. Saygılar
Öncelikle Vn800 gibi bir makineye binecekseniz yazdığınız eksiklikleri tamamlamak size epey bir paraya mal olacaktır.
Büyük cruiserlarda bu işler pek öyle "ucuz yollu" olmuyor maalesef.
Lastik için michelin commander, Dunlop d 404f (kullandığım model) ve Metzeler marathon serisi sizi üzmez.
Rüzgar siperliği ile ilgili özelden cevap yazdım, okursunuz.
Kilometre teli ile ilgili herhangi bir fikrim yok açıkçası.
Saygılarımla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:43 ----------
Dün eklemeyi unutmuşum; lastik için
http://www.motolastik.com/
Kendi lastiklerimi de aldığım İzmir'deki bir mağaza. Sadece motosiklet lastiği satarlar. Kredi kartına taksit vs. de var.
Bir çok farklı markayı bulabilirsiniz, kargo ile bulunduğunuz şehre gönderiyorlar.
Son olarak motor üzerindeki lastikler 2007 tarihli demişsiniz, bu durumda sadece dış değil iç lastikleri de değiştirmenizi öneririm.