kışın yatırmayın şu motorları yahumaşallah en iyi r1 kasası 2007-2008
Dostum r1 ve cls herkesin her an sahip olabildiği şeyler değil. Ayrıca herkesin istediği şeyler. Burda yıkadım diye konu açıyorsun. R1i yıkamışsın fotolarda cls daha çok görülüyor. Amacın ego tatmini ise bir kaç kişi herkes seni kıskandı burda merak etme. Amacın başka bişey ise de(kendi motorunun fotosunu paylaşmak için direk yeni bir konu açmak ne mantıkla olabilir bilemiyorum, yine bana benimki bu kadar büyük demek için açılmış gibi geliyor) onu burdaki insanlar anlamadı.
Üstüne bir de almanyada bunların alımının kolay olmadığını söyleyince ortalık karışır tabiki. Almanyada 1 zorsa burda 10 zor. Burası da Türk forumu olduğuna göre almanyada 'kolay'. Bize göre çok kolay.
He benim kişisel olarak umrumda değil kimin nesi var, konu neden saptı anlayamadığın için yazıyorum.
Ramazanda su içersen döverler bu ülkede.
İçersen suçlu değilsin tabiki (ben de içiyorum) ancak baaaak ben su içiyorum dersen o zaman tepki alırsın. En hafif tabirle şık olmaz.
Abi bu ne ya adam motorunun resmini paylasmis millet camur atio.. ne derdiniz var ya mercedesi vardir r1 i vardir.. yok almanyada olsa benim de olsur yok orda hayat kolay zaten..
Kusura bakmayin ama bu tip yorum yapanlarin ciddi anlamda ego sorunu var..
Kardesim motorun cok guzel tertemiz de etmissin gecen bende yikadim![]()
Yok canım neden kabullenmeyeyim. Burda her orta sınıf insanda 100binlik arabalar, Özel mülkiyetler, güzel motorlar var. Herkese tavsiye ediyorum Avrupa'da yaşamayı. Gelin ey ahali. Kendiniz alamasanız bile belediye hediye ediyor size. Haha şaka gibi ya.
Malı mülkü olan bi parça göstermeyi de sever, şimdi kimin altında konuşulacak bir arabası oldu da göstermedi? Ya da konuşulacak bir motoru oldu da ön plana çıkartmadı.
Bu kadar saptırmanın ne anlamı var, adam fotosunu paylaşmış, arabasının kıçını başını da çekmiş ya da fotoda çıkmış, orada kolay burada ucuz muhabbetleri son derece gereksiz, isteyen istediği yerde yaşasın madem kimene.
Motosiklete gelecek olursak; Foruma yeni üye olmuş bir arkadaş, R1 'den söz ediyor.. Ne kadar zamandır motosiklet kullanıyorsunuz ? Bu kaçıncı motorunuz ? Yaşınız kaç ? R1 100 km 'de kaç litre,almanya da litresi ne kadar, gazlarken sorun oluyor mu radar polis vs. sorularını sormak daha doğru olmaz mı?
Bizim milletin yaptığı en güzel şeydir eleştiri. Ne demiş üstad adam smith:
laissez faire, laissez passer.
Bırakalım millet konuşsun.
Bu topicin b.ku çıktı. Bi başka topicte araba olmadan bi resim atarız orada bol bol sohbet ederiz.
Selamlar
İnşallah, görecez bakalım.
Şimdilik keyboardtaki vaktinizin çoğunu göstermeye ve kendinizin ortalama olmadığını ispatlamaya harcadınız.
Faydalı paylaşımlarınızı ve istifade edeceğimiz pozitif katkılarınızı merakla bekliyoruz. Mesela az yukarıdaki arkadaşın sorularından başlayabilirsiniz, öyle bir niyetiniz varsa tabi.
Merhaba dostum makine çok temiz mahşallah asfalt yüzü görmesin arabanızda güzelmiş güle güle binin.
Şimdi benim aklımda benzinin fiyatı ve ordaki asfalt kalitesi he bide unutmadan radar çok mu bevallahi maaşta parada bulda gözüm yok bunları öğrensem yeter öğreneyim ki daha çok çabalıyım avrupada yaşamak için.
Size ve sizin gibi art niyetli insanlara verecek hiç bir şeyim yok benim. Mümkünse benim açtığım topiclere de yorum yapmayın. Yapsanız da şunu bilin ki sizi kale almayacağım. Vesselam.
Almanyada, otobanlarda tabela yoksa ac gazı uza Hız siniri yoktur.Akıcı trafikte ortalama 160-180 km olarak akar,kac km re ile giderseniz gidin ille sizi sollayan cıkar)
Forumda senin gibi insanların da olduğu bilmek güzel. Çok sağol desteğin ve güzel yorumun için kardeşim.