R1 temizlikten sora resimler

Genel olarak konuşmak gerekirse hız sınırı çoğu otobanlarda yok. Yukarda da belirttiğim gibi asfalt kalitesi güzel olan ve geniş otobanlarda hız sınırı genelde yoktur. Kaç km ile gidilirse gidilsin senden hızlı biri daima çıkıyor. Buna katılıyorum.

Arkadasım bende Danimarkada yasıyorum surekli almanyaya giderim nede olsa sınır komsusuyuz.Almanyanın ceşitli şehirlerinde türk motorcu arkadaşlarım dostlarımda vardır.

Hamburg,berlin civarlarındalar fakat almanya genelinde baya motosiklet kullanan Türk arkadaslarımız var.Yeni nesil genc arkadaslarımızda aramıza katılmaktalar.İnşallah havalar ısınsın haberleşelim arkadaşim.

Hamburg,berlin civarlarındalar fakat almanya genelinde baya motosiklet kullanan Türk arkadaslarımız var.Yeni nesil genc arkadaslarımızda aramıza katılmaktalar.İnşallah havalar ısınsın haberleşelim arkadaşim.

Aynen, havalar ısınınca bi haberleşelim:)

Beyler bukadar büyütecek bişey yok R1 gibi neleri var güzel ülkemde Mercedes dersen son modelleri dolaşıyor yollarda 2004 yılında 2002 model R1 im vardı yorumunu yaptığınız motor nerdeyse 10 yaşında

Elinize sağlık tertemiz olmuş.. Bu şekilde binmesi ayrı keyiflidir :)

Temmuz ayında Köln, Düsseldorf taraflarına taşınma durumum var. Bu sebeple konuyu yakından takip ediyorum.. Gerek yolların durumu, cezalar, hız limitleri, yeni araç alımında izlenecek yol, yapılacak işlemler gibi konular için.

Ancak konunuz sapsın istemem. Aklıma takılanlar oldukça özelden yazacağım size. Bilginiz olsun.
Keyifli sürüşler dilerim.

Elinize sağlık tertemiz olmuş.. Bu şekilde binmesi ayrı keyiflidir :)

Temmuz ayında Köln, Düsseldorf taraflarına taşınma durumum var. Bu sebeple konuyu yakından takip ediyorum.. Gerek yolların durumu, cezalar, hız limitleri, yeni araç alımında izlenecek yol, yapılacak işlemler gibi konular için.

Ancak konunuz sapsın istemem. Aklıma takılanlar oldukça özelden yazacağım size. Bilginiz olsun.
Keyifli sürüşler dilerim.

Arkadaşım köln Düsseldorf bana 50-100km uzaklıkta. özelden görüşelim. Elimden geldiğince yardım etmek isterim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar