aprilia pegaso için "çakar lamba sistemi"

Sn;Arkadaşlar,

aprilia pegaso için "çakar lamba sistemi"ni düzgün ve sorunsuz bir şekilde kurabilecek elektrik ustası arıyorum,izmir de yaşamaktayım.

bana verebileceiniz tavsiyeler için şimdiden teşekkür ederim,

selamlar .

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------

güncel , güncel.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Çakar lamba sistemi nedir?

rıfatyontar rumuzlu kullanıcının hoşgörüsüne sığınarak örnek olması amacı ile paylaşıyorum.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-83.html

örnek te gördüğünüz gibi arkadaşın çalışması çok başarılı olmuş.

ev ile iş arası çevre yolunu kullandığım için "görünür olma seviyesini " bir şekilde yukarı seviyeye çekmek istiyorum.

fakat bu işi yapabilecek ehil usta bulamadım , sorduklarım pek yapmak uğraşmak istemediler .ben daha küçük led lerle bu işi yapmak istiyorum.

ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

Son düzenleme:
rıfatyontar rumuzlu kullanıcının hoşgörüsüne sığınarak örnek olması amacı ile paylaşıyorum.

http://www.motosiklet.net/forum/mot...-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-83.html

örnek te gördüğünüz gibi arkadaşın çalışması çok başarılı olmuş.

ev ile iş arası çevre yolunu kullandığım için "görünür olma seviyesini " bir şekilde yukarı seviyeye çekmek istiyorum.

fakat bu işi yapabilecek ehil usta bulamadım , sorduklarım pek yapmak uğraşmak istemediler .ben daha küçük led lerle bu işi yapmak istiyorum.

ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim

abi onun cezasini baya arttirdilar cevirmeye onla yakalanirsan tehlikeli bence baska alternetiflere bak

merhaba arkadaşlar. konuyla alakası yok ama bende aprilla pegaso 650 ie kullanıcısıyım. 2004 model. beyin nerden bulabiliriz. yardımcı olursanız sevinirim.

Moto pit yada Fercoya sorun.

Fiat uno beyninin de olduğu söyleniyor.

ERDOST KARDEŞİM. CEVAPDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:03 ----------

merhaba arkadaslar. pegasom için beyin araştırmalarıma göre ferco 1537+kdv --- motopit ise 1450 euro +kdv. fiyat biçtiler. onu da geçtim 45-60 iş günü içerisnde gelir diyorlar. fiat uno beynini kim nerede nasıl takmış. 05415488838 numaramdan bana ulaşabilirseniz çok sevinirim. herkese saygılar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar