Kusura bakmayın ama 9.600 tl ye bir motorun sıfırı satılıyor ise ve bu motorun şuan 2. el fiyatları ortalama 2014 model 8,000-10,000 km hondaya 8-9 bin civarlarında ise bu motoru bayiden sıfır almayan insan benim gözümde enayidir.
Kendi adıma konuşacak olursam ben bir motora 8 - 10 bin tl arası bir para vermeyi gözden çıkarttıysam ve bu motorun satış fiyatı şuan 9.600 + ruhsat ise her türlü gider sıfırını alırım o koltuğa ilk ben otururum.
Millet akıllı koyar ilana o fiyatları normal çünkü alan enayi var.
Fakat atıyorum motor 2015 model daha 1000 km dedir kazasızdır o motora 9.000 veririm. Çünkü ruhsat masrafın yok sıfırından ucuz ve daha 1.000 km de yani sıfır zaten.
Ben çok motor aldım 2. el olarak. Beğendiğim motorları her zaman favorilerime ekledim ve fiyatlarının düşmesini bekledim hatta çoğunu arayıp satabileceği rakamlar teklif ettim vermediler. Bekledim 1 ay 2 ay en sonunda ya benim verdiğim teklife düştü fiyatlar yada 200- 300 yukarısına sattılar ama 1000 tl yukarısına satmadılar.
Şuandada favori ilanlarım mevcut hepsinin ortalama satılabileceği fiyatlar belli ve her gün favori ilanınızın fiyatı düştü diye bildirim geliyor