Allah kaza bela vermesin çok güzel makina.. :cat:
İki makine de çok güzel. kazasız belasız.
bişey merak ediyorum bu plaka kapama olayı neden?
yani sokakta sizina raçın plakasını kimse görmüyor mu da burdan saklıyorsunuz?
amaç ne yani?
Çok güzel makina kazasız kullanmanız dileğiyle.
İki makine de çok güzel. kazasız belasız.
bişey merak ediyorum bu plaka kapama olayı neden?
yani sokakta sizina raçın plakasını kimse görmüyor mu da burdan saklıyorsunuz?
amaç ne yani?
Arkadaşlar, basitinden bir Mercedes ve istediği motorsikleti elde edemeyenin ciddi bir sorunu vardır zaten Almanya'da. Türkiye'nin yaşam standardı düşük sadece. Sorun bakalım arkadaş hiç Çin yahut Hint motorsikleti görmüş mü Almanya'da?
Para var huzur vargozumuz yok tabi iki makinede gayet guzel kazasiz binmen dilegiyle
birde parayi bulsada benligini kaybetmemis kendi temizliyor hala bagri yanik anafolu cocugu bee
![]()
R1 in Playa yi sökmelisin hic olmamiş![]()
Elinize sağlık. Plaka bayağı büyükmüş? Hangi ülkedesiniz?
gerçekten güzel makina ALLAH kaza göstermesin,resimlerde iyi, ama bir türlü alışamadım bu tür racing motorlara,ben hep ya enduro yada naked motorları sevmişimdir yada ilgi alanıma girmiştir,tabi bu benim fikrim.
bu tür racing motorları seven kitle sayısı da az değil hani,tekeriniz yere düz bassın,saygılar...
Çok güzel güle güle binin
Sayın Gökhan ellerinize sağlık ikiside pırıl pırıl olmuş.
Tamam mercedes iniz var güle güle binin:mrgreen:
Almanya'da bütün taksiler zaten bunun gibi.
Arkadaş mercedes havası yapmamış zaten.Motoruyla gurur duymak istiyor.
[/COLOR]Siz Almanya'nın neresinde yaşıyorsunuz? Yaşamıyorsanız burdaki hayat şartlarını nereden biliyorsunuz? Tamam Alman arabaları burda ucuz olabilir ama ben şimdi kalkıp desem zaten Türkiye'de basitinden ucuzundan bi evde oturamayanın ciddi bir sorunu vardır diye olur mu? Çok ucuz evler ve ya daireler yok mu? Adamlar burda ama kıçı kırık 50 metrekare eve 500-600 kira veriyor. Bir ekmek 1,50 yani hemen hemen 4-5TLye geliyor. Neyse fazla ince detaylara girmeye gerek yok diye düşünüyorum. Ama bilmeniz gereken şu: Almanya'da lüks hayatı belediye dağıtmıyor. Orda da olduğu gibi tırnaklarınla kazarak ulaman gerekiyor.