Cevap veren,görüş bildiren herkese çok teşekkür ederim ktm 390 rc nin test sürüşünü yaptıktan sonra karar verceğim ama galiba 4 ay kadar bekleme kararı aldım![]()
ktm rc 200 kullanıcısı idim..
Gecenlerde 390 test surusune de super motodan yaptım, ktm rc serisi iki motorda birbirinin hemen hemen aynısı surus açısından, biri daha guçlu sadece ve 10 kg daha agır, ktm tireşim falan öyle çok rahatsız edici bir tarafı var diyemem açıkcası, ktm rc serisi insan bindiginde keyif veren bir motor kesinlikle, yedek parça servis vs sıkıntısı yok, 2. el dersen kısmet o işler öle gozunuzu korkutmayın, sagolsun forumdan yakın bir arkadaşımıza sattım motoru, gayette hızlı oldu, yani belli olmuyor bu işler,
ben rc 200 kullanırken hiç şurdan ses geldi sole mekanık sorunu var demedim, gayet basarılı bir ss motor..
Ama gel gelelim aynı sorunu yasayan ben.. rc 390, ninja 300, honda 500r arasında takılmış vaziyetteyim, ninja 300 z motorda yok o yuzden deneyemedim test suruste yok.. bende 2 motora da binip denemelisin, kawasakiden bende biraz yedek parça fiyat konusunda çekiniyorum desem yeridir.. sanki hondaya kaymak lazım gibi geliyor.. rc 390 seni asla pişman etmez ss keyfi alırsın, ben rc 200 den sonra tamamen farklı bir deneyim olması için marka deiştirmek taraftarıyım.. ama rc 390 kesinlikle tavsiye ederim, rosso lastik taktın mı birde, motordan cok guzel verim alırsın keyif alırsın..