Traffic Rider Türk Yapımcısından Yepyeni Mobil Oyun

Uygulama çok güzel hayalimde alamadığım cbr125 in abisi cbr250 için para biriktiriyorum :D

bu güne kadar neden yapılmamış dediğim uygulama. android ve windows versiyonlarını da bekliyoruz..

Konu başlığı "Traffic Rider" doğru
içerikteki "Traffic Racer" yanlış (Androidde şuan bu çıkıyor)
Yönlendirme mi var furkanuc

Iyiymis, abs,kask,ceket,egzoz muhabbeti olursa mukemmel bisey olur

Çok sarıyor oyun az önce zx10r ı açtım. Ducati galiba sonuncu motor 1, 2 güne onuda açarım heralde. Zx10r acayip seri tavsiye ederim :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konu benim elimden çıkmış, artık düzenleme yapamıyorum maalesef. Oyun ocağın ortalarında çıkacağı belirtiliyor.

Bende ilk olarak destek için indirdim biliyordum önceki oyunundan bir Türk'ün elinden çıktığını.
Sonra bir baktım aradığım beklediğim oyun bu!
Garaj bölümünü bir açtım bir şok daha benim cbr 250r'ımda var oyunda hemen çöktüm tepesine kendi motorumu aldım. Bu soğuk günlerde telefondan sürüyorum artık :) :cat:

Yapımcısıyla konuştum Ocak başında Android e getirmeye çalışacağız demişti
ios da oynadım scooter daki titremeye kadar yapmışlar o kadar gerçekçi yapılmış :D

Oyuna bayıldım, çok güzel olmuş. Ama kardeşimin telefonunu esir aldım :) Androide gelmesini dört gözle bekliyorum.

45 sn de 20 arac solla görevinde bariz map hataları var .iki haritada kombo çizgisi bitiyor hala etrafda araç yok geçecek.buda imkansız birşeyi devamlı tekrarlamak zorunda oldugunuzu gösteriyor.Oyun zevkli ama, motosikletler arası para kazanımı görevi bitirmezseniz çok zor .sonsuz ve zamana karşı modlarında biraz daha para kazanımı kolaylaştırabilir.bir görevde takılıp kaldımmı sahsen bırakıyorum ipadi elimden bayıyor.

Oyunu bugün oynadım en yakın zamanda android e de gelir inşallah çok beğendim

Merhaba oyun suanda geldi play store de mevcut hemen indiriyoruz :)

Mobil veri acik doluyor gosteriyor ama indiremiyorum sorunu nedir arkadaslar htc one m7 telefon

Selam..

M9 kullaniyorum

Ayarlar/uygulamalat/tumu google play store giris yapin

Onbellek temizle verileri temizle zorla durdur diyin..

Daha sonra ana ekrana gelin sea yukseltme +guc basili tutun ekran kapaninca elinizi cekin

Selam..

M9 kullaniyorum

Ayarlar/uygulamalat/tumu google play store giris yapin

Onbellek temizle verileri temizle zorla durdur diyin..

Daha sonra ana ekrana gelin sea yukseltme +guc basili tutun ekran kapaninca elinizi cekin

Allahin belasi telefonu kiricam simdi gunahim neydide boyle lanet bi telefon geldi bana.... Simdide sunudan bilgi alinirken hata olustu diyor 2 saattir felc etti beni.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar