Toplamda 350 km yaptım , motordan kaynaklı bir sorunum yok , daha güçlü bir motor , ivmelenme ybr ile kıyaslanmaz.
Lastikler (Eurogrip) ise son iki gündür beni ürküttü , dün dik bir yokuş çıkarken arka teker kaydı , az ilerde bir daha kaydı bende herhalde lastik patladı dedim yok patlamamış sonra yola gidip baktım hafif ıslak ama yağ vb göremedim.
Bugün sabah hafif bir virajda da aynı kaymayı hissedince ikna oldum.Açıkçası eski ChengShin'ler bile bu kadar kaymazdı.
Sinyallerin yeri Ybr'ye göre kötü , Ybr'de daha rahattı , açmak ve kapatmak daha zor.
dostum uyarmıştım seni bu konuda en uyduruk çin malı latıkler bile bunun üzerindekilerden iyidir güzel havada yazın lastik iyi görünsede soğuk ve ıslak zeminde büyük sıkıntı oluyor yeni motor aldın az daha koy lastik al unutma en ufak bir yatırman bile lastik maliyetinden daha fazla tutacaktır kaldıkı sana olacakları söylemiyorum bile butcen kısıtlıysa sava mc25 ler var bir çok kuryede görüyorum olumlu şeyler duyuyorum 250 - 300 arası ön arkayı hallediyorlar birazdaha koyarım dersen bridgestone,michlen,metzeller var her ne olursa olsun üzerindeki lastiklere güvenme viraja girdin hafif yatmıssın hop ıslak zemin yerdesin yokuş çıkarken patinaja düşüyo