Kenan Sofuoğlu Abartılmış Bir Sporcudur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kenan Sofuoğlu kendisi vücut olarak 600 cc den yukarısını kaldıramadığını söylemişti bize, takımımızla görüşmeye geldiği zaman.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vatan millet sakarya edebiyatına girmek gereksiz bu konuda. Kötü bi tuzak bu.

Başlığı atan kişi (ekşiden alıntı olduğunu biliyorum) hayatında motosiklete binmemiştir. Bu lafa takılıp boşa tartışmanın anlamı yok.

O kadar eminsin yani.

Silinmemesi adına şu an içimden saydıklarımın mılyonda bırını suzgecten gecırıp yazıyorum. Memlekette sizin gibiler yuzunden basarılı ınsan az. Yazıktır, ayıptır. fırsat verıldı de adam yapamadı mı daha ıyısını? supersportta bıle ne zorluklarla mucadele eden bır adama yok efendım cocuklarla yarısıyo cart curt edılmesı sacma. kusura bakmayında boyle dusunende baska bır sorun arar ınsan. monıtorunun yanında tuvalet kagıdı rulosu olan, bı boktan haberı olmayan ergen agızları lınktekı. sevmessen sevme ama basarılarına ragmen bu ınsana bu kadar sacma ıthamlar cok sacma.

Son düzenleme:
Bir başkasının başarısını çekemeyen karaktersiz ezik insacıklar gelmiş :cherry:

Gidin kumda oynayın. :pl:

Şu dünyadaki en salak gurur herhalde milli gurur.. senin adamın hayatına dair hiçbir artı veya eksi bir müdahalen olmasın evinin önündeki ağacın daha büyük etkisi olsun sonra burada gururumuzsun veya yüzkarasının de..

Türkiyeye pist yaptı mı yaptı, gençleri yetiştiriyor mu yetiştiriyor.. bir faydası var benim yaşadığım yere nokta.. siyasi görüşünü sevmem ama babane.. koç o kadar karşı imaj çizdi sonra fabrikasının açılışında erdoğanın kapısını açmadı mı?

Super Moderator
Konu çok basit 1 tane daha var mı yok mu? Eleştirenler inanıyorum ki şampuanı kafası yerine eline döküp saclarını yıkayan tipler NOKTA.

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:   Siyasi içerikli mesajları sildim. Kişileri, dini, dili, ırkı ile değil, başarı yada başarısızlığı ile tartışabilirsiniz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Dili dini ırkı ile eleştirmediğim bir mesajı silmişsiniz sanirim.

Moderatör
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:   Konu ısrarla kişiler üzerinden siyasi tartışmalara sürüklendiği için kapatılmıştır.
İyi forumlar
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar