satılık hyo
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/157465-antalya'dan-satilik-hyosung-gt250-comet-bu-fiyat-22-12-2015-a-kadar-gecerli.html
Selamlar.
Satın alabileceğim arka seleye ihtiyacım var. elinde olan varsa iletişime geçerse sevinirim. 05423527376
ya da nereden bulabilirim?
05344168098 yunus emre bünyat antalyada çıkma hyosung parçaları satıyor...genelde her parça elinde oluyor fiyatı hakkında bilgim yok...eğer ki süngeri kaplaması deforme olduysa bir koltukçuda yaptırmanı tavsiye ederim,daha uyguna mal olur
lastikleri değiştiricemde şimdikiler michelin pilot serisi ama eski, o yüzden yeni alcaklarım bundan kötü olmasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------
kim o yunus emre? ben antalyada hyosungun yetkili servisini bulamadım ankaralı motorcu ve tayfun motor bakmıyomuş
veli ara o numarayı memnun kalırsın bizede dua edersin.
ha aklıma gelmişken beğenmediğin benim motorumu o adamada sor ne kaçırdığını anlatsın![]()
noter satışından 15 gün sonra sigortayı hala kestirmediysen,%50 gecikme sürprimi uyguluyorlar...artık her acenteden ona göre fiyat alacaksın.tamamdır abi ona götürücem motoru, birde o antalyada sen istanbulda nasıl yapıyorsunuz, bakalım benim motora ne diyicek merak ettim,
bu arada 570 tl sigorta çıktı 300 den aşşağı çıkmazsa sigorta falan yaptırmam evraksız araç kullanırım
daha gidemedim yarın hava iyi olsada olmasada gidicem, birde arka plakalık çok eski duruyor katnalanır plakalık yapan var mı? birde şu arkaya depoya falan takılan kare kare gözüken ip mi lastik mi ney ondan lazım nerden bulabilirim