Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

satılık hyo
http://www.motosiklet.net/forum/satilik-motosiklet-ilanlari/157465-antalya'dan-satilik-hyosung-gt250-comet-bu-fiyat-22-12-2015-a-kadar-gecerli.html

vites geçişleri çok kötü boşa falan almak için sinir ediyor bazen ne yapmak gerekiyor bakım falan?, yanii tek başımızayız servisler falan tuttugunu ikiyor bizde kendi başımıza sadece yağ değiştiriyoruz başka neler yapmak gerekiyor

Selamlar.
Satın alabileceğim arka seleye ihtiyacım var. elinde olan varsa iletişime geçerse sevinirim. 05423527376
ya da nereden bulabilirim?

Selamlar.
Satın alabileceğim arka seleye ihtiyacım var. elinde olan varsa iletişime geçerse sevinirim. 05423527376
ya da nereden bulabilirim?

05344168098 yunus emre bünyat antalyada çıkma hyosung parçaları satıyor...genelde her parça elinde oluyor fiyatı hakkında bilgim yok...eğer ki süngeri kaplaması deforme olduysa bir koltukçuda yaptırmanı tavsiye ederim,daha uyguna mal olur

2007 model ve üzeri, temiz, bakımları zamanında yapılmış, hiç bir masrafı olmayan comet 250 arıyorum.
Satanlar iletişime geçsinler lütfen.

lastikleri değiştiricemde şimdikiler michelin pilot serisi ama eski, o yüzden yeni alcaklarım bundan kötü olmasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------

05344168098 yunus emre bünyat antalyada çıkma hyosung parçaları satıyor...genelde her parça elinde oluyor fiyatı hakkında bilgim yok...eğer ki süngeri kaplaması deforme olduysa bir koltukçuda yaptırmanı tavsiye ederim,daha uyguna mal olur

kim o yunus emre? ben antalyada hyosungun yetkili servisini bulamadım ankaralı motorcu ve tayfun motor bakmıyomuş

lastikleri değiştiricemde şimdikiler michelin pilot serisi ama eski, o yüzden yeni alcaklarım bundan kötü olmasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:51 ----------

kim o yunus emre? ben antalyada hyosungun yetkili servisini bulamadım ankaralı motorcu ve tayfun motor bakmıyomuş

veli ara o numarayı memnun kalırsın bizede dua edersin.

ha aklıma gelmişken beğenmediğin benim motorumu o adamada sor ne kaçırdığını anlatsın :D

veli ara o numarayı memnun kalırsın bizede dua edersin.

ha aklıma gelmişken beğenmediğin benim motorumu o adamada sor ne kaçırdığını anlatsın :D

tamamdır abi ona götürücem motoru, birde o antalyada sen istanbulda nasıl yapıyorsunuz, bakalım benim motora ne diyicek merak ettim,

bu arada 570 tl sigorta çıktı 300 den aşşağı çıkmazsa sigorta falan yaptırmam evraksız araç kullanırım

tamamdır abi ona götürücem motoru, birde o antalyada sen istanbulda nasıl yapıyorsunuz, bakalım benim motora ne diyicek merak ettim,

bu arada 570 tl sigorta çıktı 300 den aşşağı çıkmazsa sigorta falan yaptırmam evraksız araç kullanırım
noter satışından 15 gün sonra sigortayı hala kestirmediysen,%50 gecikme sürprimi uyguluyorlar...artık her acenteden ona göre fiyat alacaksın.

daha gidemedim yarın hava iyi olsada olmasada gidicem, birde arka plakalık çok eski duruyor katnalanır plakalık yapan var mı? birde şu arkaya depoya falan takılan kare kare gözüken ip mi lastik mi ney ondan lazım nerden bulabilirim

daha gidemedim yarın hava iyi olsada olmasada gidicem, birde arka plakalık çok eski duruyor katnalanır plakalık yapan var mı? birde şu arkaya depoya falan takılan kare kare gözüken ip mi lastik mi ney ondan lazım nerden bulabilirim

kare kare ip gibi olan şeyi anlamadım ama katlanır plaklığı 45-50 tl gibi internetten alabilirsin

temiz motor gibi duruyor. Ama km orjinal olmaya bilir sanki 60.000 - 70.000km si var gibi de düzgün kullanımda çok dert değil. 5000tl ye anlaş

arka amortisör sağlam mı baktır. Akü ne durumda ne marka akü var üzerinde baktır. Konjektör iyi şarj ediyor mu baktır.Statör ne durumda bakır.
Lastikleri yağlamış ballamış da bayat gibi geldi tarihlerine bi bak.

Bilgilerin için çok teşekkür ederim km banada cok az geldi dışı temiz duruyor plakadan tramerden son vize yapılışında son kmsini öğrenebilirim fakat plaka üstüne kilit denk gelmiş.

gel benim motoru veriyim sana 6000 tl veriyim. 2006 ya o kadar para vermeyin bir önceki sayfada var ilanı

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:09 ----------

benmi yanlış hatırlıyorum 2006 lar gri şasimiydi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:12 ----------

buda ilanı

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-hyosung-2008-kirmizi-gt-250-231193513/detay

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar