- Konu Yazar
Arkadaşlar selam, bilen bilir yeni motor aldım 2006 model 600f, sigorta sorgulattım bikaç yere eski sigortacıma vs en düşük çıkan rakam 2060 tl
kazam kaydım kuydum yok yaş 23. Sonra bir sigortacının bana dediği şey sizin hasar kaydınız var cbr 125 (ilk motorum) o yuzden yuksek cıkıyor 2000 küsür tl dedi. Ben anlam veremedim hiç kaza yapmadım hiçbir araca çarpmadım ve hiçbir bilgimi vs vermedim kimseye imza felanda atmadım. Çıkan motorum 1 agustos 2014 tarihinde aldıgım kırmızı cbr 125r plaka vs doğru motoru kimseye vermedim.
O zaman halk sigortaydı aradım sigortayı, evet 687 tl hasar kaydı var polis zabtı ile fakat reddedilmiş ödeme olmamış Halk sigorta tarafından. İlginç bir durum var inceleyip çözecekler tutanak vs deniliyor artık polis plakayımı yanlış yazdı yanlış mı dustuler sisteme bilmiyorum ama 8 agustosta motorum kapalı garajında yatmaktaydı
Araştırıp döneceklermiş böyle birşey başına gelen var mı yada bilgisi olan? Var bir dalga ama çözemedik belki birilerini başına gelir yada gelmiştir diye konu açayım dedim
, konu ile ilgili değişme olursa yazarım burayada..
O zaman halk sigortaydı aradım sigortayı, evet 687 tl hasar kaydı var polis zabtı ile fakat reddedilmiş ödeme olmamış Halk sigorta tarafından. İlginç bir durum var inceleyip çözecekler tutanak vs deniliyor artık polis plakayımı yanlış yazdı yanlış mı dustuler sisteme bilmiyorum ama 8 agustosta motorum kapalı garajında yatmaktaydı
, konu ile ilgili değişme olursa yazarım burayada..