Sevgili kardeşim resmen adamın önüne sürmüşsün motorunu .
Orada o aracın dibinden geçmek için hiçbir sebebin yokken sırf kameraya konu olsun diye olay yaratmaya çalışmışsın. Kusura bakma ama bu yaptığına resmen ayıp derler. Sizlerin bu anlamsız agresiflikleri yüzünden diğer motorcular zarar görüyorlar.
Bu arada yeni farkettim olayın olduğu yerde sağa dönerken sol sinyaliniz yanıyor . Araç bunu görmüş ve sola döneceğinizi bile düşünmüş olabilir.
Çuvaldızı önce kendinize batırmalısınız sonra başkalarını eleştirmeye çalışın.
Vay arkadaş yolumuzda yavaş gidiyoruz, sinyalimizi veriyoruz, adam üstümüze çıkacak yine sesimizi cikarmiyoruz sonuca bak: kameraya olay olsun diyeymis bravo la size![]()
Yol üzerinde anayol olduğunu belirten bir işaret yoksa yol hakkı sağdan gelenin.bazı arkadaşlar araba sağdan gelip sağa dönüyor o yüzden yol adamın demiş asıl bunu tartışmak gerek adam tali yoldan caddeye çıkmıyor mu yol motorcunun değil mi?yoksa tarladan bile çıksan yol sağdan çıkıp sağa dönenin midir?
Hala kamera mevzuatını on planda tutan var..arkadasim bu alet artislik olsun diye değil gözümüz olsun diye takiliyor ergen değiliz ki macera peşinde olalım bir tane canım bunu da hiç yere mı harcarım ki adamın üzerine süreyim moturu biraz mantıklı konuşun burda....o tarafa baktigim için o anda direksiyon da kayıyor nereye bakarsan oraya gidersin kuralından bi haber insanlar var aramızda
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:38 ----------
İkiside var kardeşim çoğunluk ybr kullanıyorum r25 kardeşim gibi olan dostumun ..birde aracım var caddy
Oluşabilecek kazda motorsiklet geçiş üstünlüğü olduğu için araç hatalıdır,
araç ile motorsiklet geçiş hakkı farklılığı vardır aracın beklemesi gerekir
Vay arkadaş yolumuzda yavaş gidiyoruz, sinyalimizi veriyoruz, adam üstümüze çıkacak yine sesimizi cikarmiyoruz sonuca bak: kameraya olay olsun diyeymis bravo la size![]()
Yol üzerinde anayol olduğunu belirten bir işaret yoksa yol hakkı sağdan gelenin.
İster tarladan çıksın, ister hamamdan.
Bu videoda ki problem bu değil.
Araç sağ tarafta net bir şekilde görülüyor ve önlem almak için yeterli zaman var.
Fakat motosikleti kullanan arkadaşımız önlem almak yerine araç sürücüsüne dersini vermeyi kafaya koymuş.
Halbuki araç sürücüsünün onu görmeme ihtimali var.
Görse bile sallamama ihtimali var.
Kasıtlı olarak çarpma ihtimali bile var.
Yani son sözünüz ben haklıyım olmasın arkadaşlar!
Bunu kaç bin defa yazdık sayısını unuttum.