Motorsiklet xj6n yazıyor lutfen degıstırırmısınız erman bey
bikaç işlem bitsin ayarlanır
Motorsiklet xj6n yazıyor lutfen degıstırırmısınız erman bey
İşte hep yapmak istediğim gezinin bir bölümü :queen: Ben Adana'ya kadar ilerleyip Ankara üzerinden dönmek istiyorum. Kıskanmamak elde değil. Anlatımla, fotoğraflarla çok güzel bir rehber olmuş. Cumartesi kitleyeceğim seni bu konu hakkında :queen:
Çook güzel başka gezileride bekliyoruz Berk![]()
nihayet yıllar sonra güzel bi konu gördük ::biggrinn bu kadar iyi hazırlanmış başlığı göz ucuyla bakıp geçemedim. yarıya kadar detaylı okudum inceledim devamı yarınagözler yoruldu :
cgum::
yavv reis naptin sen alkisi nerden koyuyoz birda bilmiyorum ama ozendirdin kazasiz belasiz gezini tamamlamana sevindim videoyu daha izlemedim ama rminim oda guzeldir. devaminida bekleriz artik darisi bizim basimiza. canakkaledeki kamp gunlerim aklima geldi huzun coktu biraz![]()
Allah daha güzel geziler ve kız arkadaşınla mutluluklar versin
bu sene hemen hemen aynı güzergahı arabayla yaptık, motorla daha da keyifli olmuştur.
ayrıca 15 aylık kızımı e-bebeğe götürüp kıyafet reyonunda yere bırakınca, elbiselere elleriyle dokunup ciciii yapıyor...normal yani bagajın dolup yer kalmaması![]()
vay beee! gerçekten muhteşem görüntülerdi ,beğenerek okudum ve izledim,yüreğine sağlık,eskişehirden selam olsun,saygılar...
Bişi sorabilir miyim?
Bu kış günü böyle resimler, gezi bilmem neleri, şezlonglar falan ne ayaksın sen kardeşim?
Kazasız belasız nice kilometreler![]()
cok güzel gezi olmuş paylaşım icin Teşekkürler
Ula şu son videodaki müziği biyerden hatırlıcam dedim dedim dedim dedim sonra hatırladım. Evlilik programındaki müthiş sesiyle müthiş bir şekilde bu şarkıyı söylüyordu kadın![]()
Kardeşim tekrar selam.Resimlere bayıldım.Gezilen ve yerler süper.Ben de gideceğim ve gitmeden sana danışacağımVideolar da çok güzel olmuş.Bu soğuk zamanlarda içimi ısıttın teşekkürler.Ellerine sağlık:cat:
Selamlar Tayfun abi ,
Bakalım yorumun ne olacak abi merakla bekliyorum ve önemsiyorumİyi çalışmalar.
Hayran kalmamak elde degil��