İstanbuldan yola çıkan biz ,teneremiz ve 3700km yolculuğumuz...

İşte hep yapmak istediğim gezinin bir bölümü :queen: Ben Adana'ya kadar ilerleyip Ankara üzerinden dönmek istiyorum. Kıskanmamak elde değil. Anlatımla, fotoğraflarla çok güzel bir rehber olmuş. Cumartesi kitleyeceğim seni bu konu hakkında :queen:

Gelmesem mi acaba :)

Ben motoru aldığımda Adanadan dönecektik ama işimiz olduğu için aceleye getirmeyelim kamyonla gelsin dedik. Yoksa o yolu bende seviyorum fakat kesinlikle aralardan git anayolda hiç birşey yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:12 ----------

Çook güzel başka gezileride bekliyoruz Berk :)

Pazartesi Sırbistandayım Erman ama motorsuz :) orası içinde inşallah bir rapor yazarım.

Yalnız oda bunun gibi olursa artık 2016 aralığa görürsünüz :)

onu erken hazırlamaya çalışıcam.

Sizin mangala gelemedim o gün çalışıyordum evde :( yoksa oda çok keyifli bir sürüş olurdu.

DKN

nihayet yıllar sonra güzel bi konu gördük ::biggrinn bu kadar iyi hazırlanmış başlığı göz ucuyla bakıp geçemedim. yarıya kadar detaylı okudum inceledim devamı yarına :) gözler yoruldu ::pcgum::

yavv reis naptin sen alkisi nerden koyuyoz birda bilmiyorum ama ozendirdin kazasiz belasiz gezini tamamlamana sevindim videoyu daha izlemedim ama rminim oda guzeldir. devaminida bekleriz artik darisi bizim basimiza. canakkaledeki kamp gunlerim aklima geldi huzun coktu biraz :)

nihayet yıllar sonra güzel bi konu gördük ::biggrinn bu kadar iyi hazırlanmış başlığı göz ucuyla bakıp geçemedim. yarıya kadar detaylı okudum inceledim devamı yarına :) gözler yoruldu ::pcgum::

Teşekkür ederim :) Aslında çok güzel hazırlanmış raporlar mevcut haklarını yemeyelim. Ben biraz uzun bir yazı hazırladım :)

yavv reis naptin sen alkisi nerden koyuyoz birda bilmiyorum ama ozendirdin kazasiz belasiz gezini tamamlamana sevindim videoyu daha izlemedim ama rminim oda guzeldir. devaminida bekleriz artik darisi bizim basimiza. canakkaledeki kamp gunlerim aklima geldi huzun coktu biraz :)

Teşekkürler :)

Videolarda güzel oldu ya :) müzikleri için çok zaman harcadım sadece doğru müzikleri bulana kadar neredeyse 4-5 gün harcadım desem yeridir :)

Yeni gezimizin raporu ocak ortasında hazır olucak diye ümit etmekteyim :)

Allah daha güzel geziler ve kız arkadaşınla mutluluklar versin
bu sene hemen hemen aynı güzergahı arabayla yaptık, motorla daha da keyifli olmuştur.

ayrıca 15 aylık kızımı e-bebeğe götürüp kıyafet reyonunda yere bırakınca, elbiselere elleriyle dokunup ciciii yapıyor...normal yani bagajın dolup yer kalmaması :)

Allah daha güzel geziler ve kız arkadaşınla mutluluklar versin
bu sene hemen hemen aynı güzergahı arabayla yaptık, motorla daha da keyifli olmuştur.

ayrıca 15 aylık kızımı e-bebeğe götürüp kıyafet reyonunda yere bırakınca, elbiselere elleriyle dokunup ciciii yapıyor...normal yani bagajın dolup yer kalmaması :)

Abi eğer bir kızım olursa kendisini küçük yaşta motora bindiricem resimdeki gibi , gerçi resimdeki çocuk erkek ama olsun.

a2BPlQ.png

en azından bu sayede ileriki yaşlarında yanına fazla eşya almaması gerektiğini öğrenir.

Bu arada gerçekten Allah nasip eder ve çocuğum olursa küçük yaşta motora başlatıcam eğitimlerini alsın diye :) artık sever sevmez onun bileceği iş

Şunlara bak abi benim yapamadığımı yapıyor namussuzlar :)

4bRY9A.png

vay beee! gerçekten muhteşem görüntülerdi ,beğenerek okudum ve izledim,yüreğine sağlık,eskişehirden selam olsun,saygılar...

vay beee! gerçekten muhteşem görüntülerdi ,beğenerek okudum ve izledim,yüreğine sağlık,eskişehirden selam olsun,saygılar...

Teşekkürler Mesut Hocam.

Siz benden Eskişehiri çok daha iyi biliyorsunuzdur. Sivrihisar çok güzeldi ben çok sevdim :) Hatta sivil havacılığın orada bizim eşşeği baya kile soktuk :) kilde yaklaşık 30 dklık bir sürüşüm oldu ve motordan indiğimde içime kadar kil girmişti. Eğer oraya giderseniz bence sizde girin derim :)

Moderatör
Bişi sorabilir miyim?
Bu kış günü böyle resimler, gezi bilmem neleri, şezlonglar falan ne ayaksın sen kardeşim? :p
Kazasız belasız nice kilometreler :)

Ula şu son videodaki müziği biyerden hatırlıcam dedim dedim dedim dedim sonra hatırladım. Evlilik programındaki müthiş sesiyle müthiş bir şekilde bu şarkıyı söylüyordu kadın :D

Bişi sorabilir miyim?
Bu kış günü böyle resimler, gezi bilmem neleri, şezlonglar falan ne ayaksın sen kardeşim? :p
Kazasız belasız nice kilometreler :)

Teşekkürler :)

Yakında atkılı , bereli kışlık olanını yapıcam inşallah. O zaman hepimizin içi üşüyecek :queen:

cok güzel gezi olmuş paylaşım icin Teşekkürler

Teşekkür ederim.

Ula şu son videodaki müziği biyerden hatırlıcam dedim dedim dedim dedim sonra hatırladım. Evlilik programındaki müthiş sesiyle müthiş bir şekilde bu şarkıyı söylüyordu kadın :D

Vayy be yılların müziğini ne hale getirdin :) Bu arada hatırladım o kadını :flower:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
rahatlık yönünden bunlarmı güzel maxi scooterlarmı bana maxi scooterlar vitessiz diye daha sıcak geliyor (endurocular saldırmasın :D)

Kardeşim tekrar selam.Resimlere bayıldım.Gezilen ve yerler süper.Ben de gideceğim ve gitmeden sana danışacağım:)Videolar da çok güzel olmuş.Bu soğuk zamanlarda içimi ısıttın teşekkürler.Ellerine sağlık:cat:

Selamlar Tayfun abi ,
Bakalım yorumun ne olacak abi merakla bekliyorum ve önemsiyorum :) İyi çalışmalar.

Kardeşim tekrar selam.Resimlere bayıldım.Gezilen ve yerler süper.Ben de gideceğim ve gitmeden sana danışacağım:)Videolar da çok güzel olmuş.Bu soğuk zamanlarda içimi ısıttın teşekkürler.Ellerine sağlık:cat:

Selamlar Tayfun abi ,
Bakalım yorumun ne olacak abi merakla bekliyorum ve önemsiyorum :) İyi çalışmalar.

Teşekkür ederim abi ,

Tabikide abi çok güzel yerler var gezilecek ve kesinlikle motor izin veriyor ise ana yollardan uzak durmak lazım bence. O yollar en zevklileri. Heleki kamp yaparım diyorsanız bu tatil çok daha ucuza gelir.

28 inde Sırbistana gidiyoruz ama motorsuz. İnşallah orası içinde bir rapor hazırlayacağım. En azından gitmek isteyenlere belki yardımcı olur.

Berkcigdem abi duke ile geziyorum fakat havalar sogudugundan beri kısa koşu. Yaza çok daha uzun geziler planlıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar