MONDİAL MR 150 VULTURE HIZ ARTTIRMA

selam arkadaşlar ,
benim 3'ncü motosikletim olan ; mondialn mr 150 vulture bana yavaş geldi 100 km falan hız yapıyor düzde internette araştırdım 140 diyen ibreyi devirdim diyenler var , açıkçası şaşırdım ama bilmiyorum sizce benmkimi yavaş size danışmak istedim , benimki yavaş ise ne tür şeyler yapabilirim , yazım hatalarım var ise kusura bakmayın.
şimdiden teşekkürler :):mrgreen:

100km hızda kaç devir çeviyor ? 9000 devir üzeri ise dişli oranı iyi değildir. Ön dişliyi bir numara büyüt.

selam arkadaşlar ,
benim 3'ncü motosikletim olan ; mondialn mr 150 vulture bana yavaş geldi 100 km falan hız yapıyor düzde internette araştırdım 140 diyen ibreyi devirdim diyenler var , açıkçası şaşırdım ama bilmiyorum sizce benmkimi yavaş size danışmak istedim , benimki yavaş ise ne tür şeyler yapabilirim , yazım hatalarım var ise kusura bakmayın.
şimdiden teşekkürler :):mrgreen:

Aynı motor bloğunu kullanan 150 MC ye sahibim. 140 gördüm diyen arkadaşlara inanmıyorum. Defalarca denedim. Yokuş aşağı motorun üstüne yatarak en fazla gördüğüm hız 120 km/h oldu. Düz yolda ise üstüne yatmadan en fazla 110 km/h hıza ulaşıyor.
Ön dişliyi 1 büyütüp 16 taktım. Son hız yine değişmedi. Boşuna para harcamayın.
Hava filtrenizi temizleyin. Karbüratörünüzü temizletip hava ayarını yaptırın. Sübap ayarınızı kontrol ettirin. Belki bu sayede 110 km/h görürsünüz. Ancak daha fazlasını göreceğini sanmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar