İstanbul- Gece paket servis işi yapan var mı arkadaşlar? Fikir lazım

Agv

Arkadaşlar hayırlı geceler. Gece paket servis işine ihtiyacım var. 11'den sonra ek iş yapacağım bir yer buldum fakat aklıma takıldı.

35 TL 4 saat çalışma için + kendi motorumla çalıştığım için 15 TL Toplam: 50 lira. Benzin için 15 kuruş veriliyor kilometrede.

YBR 125 ESD sahibiyim. Sizce girsem mi buraya? Az çok piyasayı bilen arkadaşlar yazabilirse sevinirim, kafamda fikir oluşur. Kendi motorumu yıprattığıma değer mi diye düşünüyorum 15 lira 4 saat için çok az.. Yakın bölgeler de değil. Beyoğlu'nda mekan, Beyoğlu'ndan Okmeydanı-Kağıthane-İstinye-Oraköy gibi yerlere kadar gidiyor. Sizce ne kadar istemeliyim?

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------

arkadaşlar tavsiyenize ihtiyacım var. Teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:10 ----------

Sanırım kimse yok. Güncel arkadaşlar.

uzun mesafede bence sakat is kucuk yerlerde olsa iyide gece birde irlisi var hirsizi var ama cok ihtiyacin varsa calis tabi calismak iyidir . yarin sinavim var eger gecersem pizza buls dominos felan ise giricem bende

Agv

uzun mesafede bence sakat is kucuk yerlerde olsa iyide gece birde irlisi var hirsizi var ama cok ihtiyacin varsa calis tabi calismak iyidir . yarin sinavim var eger gecersem pizza buls dominos felan ise giricem bende

Dostum haklısın, bu arada sınavı geçersin fakat bu bahsettiğin yerler adamın kanını emiyor. Özellikle çalışan kişilerle genelde anlaşamıyorum hiçbir zaman. Ben de o tip yerlerde çalıştım fakat 50 kuruş paket parası için kimseyle dalaşmadım. İhtiyacım var. En azından bir süreliğine bir kaç ay dururum, arkadaşla konuşacağım bu durumu.

İstanbulun gece trafiği gündüz trafiğine göre daha güvenli ancak daha hızlıdır ybr bu açıdan sorun yaratabilir. Ayrıca gece ek iş yapacağım diyorsan gündüz de çalışıyorum sanırım ciddi bir uyku sorunun olacak ve motoru çok daha tehlikeli kılacak. Güzergahın tehlikeli ben olsam yapmam ama maddi durumun tam olarak nedir bilmiyorum. Çok sıkışmamışsan girme bu işe sağlık ve can güvenliğin için.
Konu hakkında bilgim yok ama geceleri bar gibi yerlerde çalışabilirsin sanırım.

Dostum haklısın, bu arada sınavı geçersin fakat bu bahsettiğin yerler adamın kanını emiyor. Özellikle çalışan kişilerle genelde anlaşamıyorum hiçbir zaman. Ben de o tip yerlerde çalıştım fakat 50 kuruş paket parası için kimseyle dalaşmadım. İhtiyacım var. En azından bir süreliğine bir kaç ay dururum, arkadaşla konuşacağım bu durumu.
tesekkurler fabrikalari arastir gece mesayisi icin bulabilirsin belki umarim halledersin is olayini . gece paketcilik yerine bence taksiye felan ciksan daha iyi sanki

Agv

İstanbulun gece trafiği gündüz trafiğine göre daha güvenli ancak daha hızlıdır ybr bu açıdan sorun yaratabilir. Ayrıca gece ek iş yapacağım diyorsan gündüz de çalışıyorum sanırım ciddi bir uyku sorunun olacak ve motoru çok daha tehlikeli kılacak. Güzergahın tehlikeli ben olsam yapmam ama maddi durumun tam olarak nedir bilmiyorum. Çok sıkışmamışsan girme bu işe sağlık ve can güvenliğin için.
Konu hakkında bilgim yok ama geceleri bar gibi yerlerde çalışabilirsin sanırım.

Teşekkür ederim dostum tavsiyen için. Hızlı gitmeyeceğim zaten kesinlikle. Bu konuda kararlıyım. Normal yaptığım işte paket üzerine. Uyku konusuna gelirsek eğer uykuya zaman ayıracağım kesinlikle. Ayrıca baya soğuk mevsim motosiklet montu var, yağmurluk vesire bunlarla idare edeceğim bir süre maalesef yapmak zorundayım. Sizce motosiklet için 15 TL nasıl az ya da çok? 4 saat için günlük ortalama 40-100 km arası yol yaparım muhtemelen. Benzini onlar karşılıyor.

15 lira az gibi geliyor bakalım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:30 ----------

Güncel arkadaşlar

Bence günlük 40-100 km az değil. 15 TL için bu yollar yapılır mı bilemem.
Motoru onlar verse 35 TL iyi bi rakam gibi ama. 15 TL için motoru yıpratmaya değmez.

Agv

Bence günlük 40-100 km az değil. 15 TL için bu yollar yapılır mı bilemem.
Motoru onlar verse 35 TL iyi bi rakam gibi ama. 15 TL için motoru yıpratmaya değmez.

Benim de kafamı karıştırıyor hocam. Yemekte verilmiyormuş. Bakalım tekrar konuşacağım, zor iş değil her yerde bulunuyor bu tip gece işleri aslında.

4 saat 50 lira iyi sayilir motorunda ybr imis, 60 lira verirse calis direk

motor sakata gelebilir... ayrıca şu mevsimde gece 11 den sonra ayaz, hava 3-4 derece bazen 2. para çalışma şartına göre az. Motor çalınırsa bide?

Agv

motor sakata gelebilir... ayrıca şu mevsimde gece 11 den sonra ayaz, hava 3-4 derece bazen 2. para çalışma şartına göre az. Motor çalınırsa bide?

Teşekkür ederim öneriniz için hocam. Hakısınız gasp vs. Çalınma olablilir. Disk kilidi tşıyacağım. Ne kadar istemeliyim arkadaşlar sizce ücret olarak?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

Güncel bu işi yapan arkadaşlar var mı? Piyasa fiyatını az çok bilelim arkadaşlar.

Teşekkür ederim öneriniz için hocam. Hakısınız gasp vs. Çalınma olablilir. Disk kilidi tşıyacağım. Ne kadar istemeliyim arkadaşlar sizce ücret olarak?

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:13 ----------

Güncel bu işi yapan arkadaşlar var mı? Piyasa fiyatını az çok bilelim arkadaşlar.

Normalde sabah 10 dan Akşam aksam 7 ye kadar bilgisayar tamir işinde çalışıyorum. 7 de eve gelip 12 ye kadar uyuyorum 12 de uyanıp ek iş olarak yaptığım yere gidiyorum sabah 5e kadar orada çalışıyorum motor onlarin 60 TL aliyorum yoğun oluyor mesafeler uzun oluyor eczanelere ilaç götürüyorum. ( Sürekli Yapmiyorum) Haftanin 4 günü bazende 3. Ama çalıştığım beyfendi çok iyi birisi gelir gelmez yemek falan veriyor. Ama bu işe giriyorsanız dikkat edin derim. Örnek; Bazen öyle an geliyor ki e-5 bom boş yolda motor üzerinde Uyumuşum 4-5 saniyeliğine resmen gözlerime perde iniyor yorgunluktan dikkat edin derim şu bakkallarda satılan soğuk nescafelerden öneririm.

Agv

Zor dostum gerçekten motosiklet İçin 15 lira az mı arkadaşlar sizce?
Dostum bu arada sen kendi motorunla mı çalışıyorsun?

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:27 ----------

İş iptal oldu arkadaşlar İstanbul Beyoğlu Beşiktaş civarı iş arıyorum gece belki denk gelir yazayım dedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar