- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-uzay-motor-yamaha-mt-09-abs-takas-olur-kredi-kartina-taksit-251127206/detay
benim motosiklet 2013 model 28500 km de , ilandaki motosiklet 2015 model 12000 de abs li
xj6 diversion f 'in üzerine 10500 tl nakit istiyor. siz olsanız ne yapardınız?
Bu arada motosikletimden çookk memnunum hiç bir sıkıntısı yok.
ayrıca mt 09 hakkında tam bir bilgim yok gidişi duruşu gücü hakkında bilgim pek yok.
sadece çabuk tekere geldiğini çok torklu olduğunu biliyorum.
açıkcası mt 09 u tanımadığım için kullanabilirmiyim alışabilirmiyim bilemiyorum.
çünkü dediklerine göre hata affetmiyormuş ve çok torklu ve hafif ve azgın boğa gibiymiş.
ben şükürler olsunki xj6 diversion f imle trafik kazası veya herhangi bir kaza yaşamadım. Allah kimseyede kaza yaşatmasın.! Neredeyse 30000 km olacak.
Olduğu yerde artçının yüzünden düşürmemi, birde kalkışta bir kez çukura girdiği için yine olduğu yerde düşürmüştüm ama tutabilmiştim tam düşürürken rumeli hisarında.
bunun dışında artık xj6 f e o kadar alıştımki;
bisiklet kullanmaktan daha kolay geliyor bana.
motosikletin nerde ne zaman ne tepki verebileceğini çok iyi analiz ediyorum.
Lakin mt 09 a alışabilirmiyim bilemiyorum.
sonuçta hiç kullanmadığım bir motosiklet mt09.
ve açıkcası xj6 ya göre daha fazla güç üretmesi beraberinde ne gibi riskler getirebilir bilemiyorum.
Örneğin xj6 da tork maksimum 56 iken mt 09 da 89 du sanırım.
Bazı arkadaşların bildiği üzere cbr 250 den sonra xj6 ya geçmiştim.
ve cbr 250den daha kolay idi kullanımı ve vermiş olduğu o güven.
aynı zamanda xj6 ya alışma sürecinde iken acemilik dönemlerinde bir çok kez hatamı tolere etmişti.
mt 09 alırsam alışma sürecinde iken hata affedermi bilemiyorum. xj6 gerçekten acemi dostu bir motosiklet.
benim motosikleti 17000 e sayıyorlar. takas fiyatı 27500 e sayıyorlar bu ilan için.
benim motosiklet 2013 model 28500 km de , ilandaki motosiklet 2015 model 12000 de abs li
xj6 diversion f 'in üzerine 10500 tl nakit istiyor. siz olsanız ne yapardınız?
Bu arada motosikletimden çookk memnunum hiç bir sıkıntısı yok.
ayrıca mt 09 hakkında tam bir bilgim yok gidişi duruşu gücü hakkında bilgim pek yok.
sadece çabuk tekere geldiğini çok torklu olduğunu biliyorum.
açıkcası mt 09 u tanımadığım için kullanabilirmiyim alışabilirmiyim bilemiyorum.
çünkü dediklerine göre hata affetmiyormuş ve çok torklu ve hafif ve azgın boğa gibiymiş.
ben şükürler olsunki xj6 diversion f imle trafik kazası veya herhangi bir kaza yaşamadım. Allah kimseyede kaza yaşatmasın.! Neredeyse 30000 km olacak.
Olduğu yerde artçının yüzünden düşürmemi, birde kalkışta bir kez çukura girdiği için yine olduğu yerde düşürmüştüm ama tutabilmiştim tam düşürürken rumeli hisarında.
bunun dışında artık xj6 f e o kadar alıştımki;
bisiklet kullanmaktan daha kolay geliyor bana.
motosikletin nerde ne zaman ne tepki verebileceğini çok iyi analiz ediyorum.
Lakin mt 09 a alışabilirmiyim bilemiyorum.
sonuçta hiç kullanmadığım bir motosiklet mt09.
ve açıkcası xj6 ya göre daha fazla güç üretmesi beraberinde ne gibi riskler getirebilir bilemiyorum.
Örneğin xj6 da tork maksimum 56 iken mt 09 da 89 du sanırım.
Bazı arkadaşların bildiği üzere cbr 250 den sonra xj6 ya geçmiştim.
ve cbr 250den daha kolay idi kullanımı ve vermiş olduğu o güven.
aynı zamanda xj6 ya alışma sürecinde iken acemilik dönemlerinde bir çok kez hatamı tolere etmişti.
mt 09 alırsam alışma sürecinde iken hata affedermi bilemiyorum. xj6 gerçekten acemi dostu bir motosiklet.
benim motosikleti 17000 e sayıyorlar. takas fiyatı 27500 e sayıyorlar bu ilan için.