Kasksız gezene küçük bir not.

Bugün dışarıda yemek yerken gördüğüm CBR 600 RR Kullanan bi abimizi 22. kez kasksız gördüm. Ekipmanı da güzel aslında. Revit mont filan giymişti ama gel gelelim kask takmamıştı. Motorunu park ettikten sonra motorun hanına gittim ve depo kapağına küçük bi not bıraktım :p

gVgBqO.jpg

o851jX.jpg

Davranışından ötürü tebrik ederim insanlık görevini yapmışsın gerisi onun bileceği iş :)

Bence seni ilginedirmezliten öte arkadaşın da dediği gibi insanlık görevini yapmış :thumleft: Tebrikler dostum

İnsanlık görevi iyi hoşta bu şekilde yazmak hoş olmamış.

"Güvenliğiniz için KASKI TAKMAK takmamaktan daha faydalıdır." Yazabilirdiniz :)

Son düzenleme:
Super Moderator
Mesajda bir rahatsızlık var, iyi niyetle yapılan bir harekette, Güvenliğiniz için kask kullanın. cümlesi daha etik olur diye düşünüyorum.

küfür yememek için milletin aracına böyle şeyler yazım asmayın. insanlık görevi yapmak istiyorsan yüzüne söyle

Sti

Yapilan davranis yanlis degil,ama cumlenin carpici olmasi acisindan biraz sert secilmis,o konuda biseyler yapilabilir belki,ama tebrik ederim guzel bi davranis bence

Mt07 alan arkadaşa ölürsün, allah rahmet eylesin, geçmiş olsun diyen hatta bela okuyan arkadaşlar var.

Gidip bela okumaktan çok çok hatta çok daha fazla iyi olmuş...

ya adam o kadar para veriyor bide kask mı takacak kim tanıyacak o zaman :bounce: yerinde bir hareket iyi yapmışsın kibar konuşmak çoğu insana yaramıyor zaten.

Seni ilgilendirmez kendi canı kendi kararı sana noluyorki?

Birincisi ben bilinçli bir motorcu olarak üzerime düşeni yaptım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------

İnsanlık görevi iyi hoşta bu şekilde yazmak hoş olmamış.

"Güvenliğiniz için KASKI TAKMAK takmamaktan daha faydalıdır." Yazabilirdiniz :)

Bir ikincisi bu cümleyi Urla Emniyet müdürlüğünün açtığı pankarttan alıntı yaparak yazdım. Evet iğneleyici ama güzel dille uyarmaktan daha etkili kanımca. Saygılar.

P6dmjv.jpg

Birincisi ben bilinçli bir motorcu olarak üzerime düşeni yaptım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:23 ----------

Bir ikincisi bu cümleyi Urla Emniyet müdürlüğünün açtığı pankarttan alıntı yaparak yazdım. Evet iğneleyici ama güzel dille uyarmaktan daha etkili kanımca. Saygılar.

http://i.hizliresim.com/P6dmjv.jpg

Laf edenlerin kendi de kullanmadığı içine gocunuyorlar boşver sen en doğrusunu en iyi şekilde yapmışın helal olsun!

Belediye topluma hitap ediyor hocam birde bu konuda yetkiye sahip, siz direk şahsın kendisine yazınca laf sokar gibi olmuş açıkçası :) İnşallah iyi niyetinizi anlar da kask takar o arkadaş :D

bence bi de kask bıraksaydın notun yanına. "kafan varsa koluna takmazsın." yazardın not kağıdına :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar