Kasksız gezene küçük bir not.

Ben kendi mahallemde motor süren ve kask takmayan elemanları birkaç uyarıdan sonra tokatlıyordum, yunus polislerden arkadaşlar yanıma uğradığında mahalledeki o kask takmayan çocukları polislerin yanına çağırıp eşkallerini bildiriyor, gördükleri yerde cezayı kitlemelerini rica ediyordum (bizim oralarda çok fazla motosiklet olduğu için kask olayını görmezden geliyorlar genelde) Çok da işe yarıyordu.

Ayrıca hareketin için tebrikler dostum.

DKN

kağıdı ilk gördüğünde ne heyecanlanmıştır aha düştü sonunda bişey diye :)

Simdi o 600 rr in sahibi forumdan senin koydugunu ogrenip gelip seni dovmesin ?:p
Sonucta iyi bir amactan da olsa birinin malina kucuk de olsa izinsiz mudehalede bulundun :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kamu spotu gibi bir mesaj yerine hafif esprili ve bilinç altından da ürkütücü şöyle bir mesaj yazsaydınız:

"Çok güzel... Kasksız kullanmaya devam et...
-Şeytan"

Insanlik gorevi olan birsuru şey var, o adam zaten bilinçli olsa kask takar ne yazarsan yaz takmiyan adam gene takmaz..

Valla ben yaptığımdan 1 gram pişmanlık duymuyorum açıkçası :) bakalım inşallah görürüm yine o zaman gelişmeleri yazarım burdan.

Kaskını tak ve beyaz tavşanı takip et

Trinity

Diye not düş bi dahakine :D

Aaa cok guzel hareket bence:) once sert olmus dedim ama bi yerden alintiymis hmm o da guzel..
Genede kask kullanin tarzı guzel kelimeyi bende tercih ederdim.. belki utanır da kullanir.. bende gorsem artık bende yaparim..

Uslup sert olmuş biraz sanki.
Asılan yazıdada aynısı yazıyor ama siz direk adamın motoruna not bıraktiginiz icin biraz daha farklı bir yazım kullansanız iyi olurmuş.

50 cc bile olsa kask takmak zorunda mecbur eğer kendi seçimi derse bu trafik yasaları neden konulmuş sadece vatandaş eziyet çeksin diye mi.

düşünce güzel ama cümle yanlış.
o yazıyı okuyan adam tahminimce "sanane be ...." vb. bi lafla o kağıdı buruşturup atacak, inadına kask takmayacak gibime geliyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar