ktm ve diğerleri...
Malzeme kalitesi olarak Yamaha ve Kawasaki ye yaklaşamaz bile.
ktm ve diğerleri...
Neden utanacağım kardeş!
Mesaj yazmak için sendenmi izin alacaktım.
Saçmalayanlar var dediler duyunca hemen koştum geldim.
Varmı bir sakıncası?
Neden sinirleniyorsun ki? Kendi kendine kızıp forumu bırakan, sonrasında hiç bir şey olmamış gibi davranan sensin. Foruma o kadar giydirdin, ettin ama maşallah bizden çok takılıyorsun.
Bu kadar çok sinir yapma. Yaran varsa git pansuman yaptır :rendeer:
940 adventure modelini özellikle test etmek istiyorum böyle birşeye ihtiyacım var ::154:: daha önce kullanan varsa yorum yapabilir mi
Neden utanacağım kardeş!
Mesaj yazmak için sendenmi izin alacaktım.
Saçmalayanlar var dediler duyunca hemen koştum geldim.
Varmı bir sakıncası?
Motosiklet duygu işidir. Sahip olduğunuz veya olmak istediğiniz motosiklet sizi heyecanlandırıyorsa, en iyisi odur. Motosikletimi seviyorsam, vidalarını her gün sıkmayı dert etmem. Param yettiği için almak zorunda olduğum motor ağzıyla kuş tutsa bana yaranamaz. uzun yol şoförü veya taksici değilim ki ben motosiklet alırken kar zarar hesabı yapayım.
Keşke maddi ve sosyal durumum el verse de, 16 yaşımda görüp hayran olduğum cb750'yi veya 20 yaşında bana sürekli masraf çıkartan bir heritage softaili (olmayan) garajıma koyabilsem. Teknolojiyi takip etmek açısından BMW RnineT'yi yanlarına koyup bir de 400'lük scooter eklesem küçük koleksiyonuma. Ama zamanım, tamir yeteneğim ve yerim olsa geçen gün gördüğüm 250'lik Çinli enduroyu alıp fiti fiti binerdim, kimseyi de takmazdım.
40 yaş sendromu yüzünden 40 bin motora saymış ama 2 gün sonra motora binmeye üşenip her yere arabasıyla gitmeye başlayan adam da gördüm, 1000 tl'ye aldığı Çin motoruna aşık, her gün onu parlatan adam da. Sizin yargılarınıza göre 1. örnekteki adam motorcu, 2. örnekteki parasını çöpe atan bir enayi.
Benim gözümde kar-zarar hesaplaması yaparak motosikleti almaya karar veren kişi mutlu olamaz. Aklı, son anda almaktan vazgeçtiği, servisi kötü, malzeme kalitesi düşük diye akıl verenler yüzünden vazgeçtiği gönlünün aslanında kalmıştır çünkü.
Bırakın herkes istediği motoru alsın. En güzel motor sizin bindiğiniz motordur ama bunu kimseye ispatlamak zorunda değilsinizdir![]()
Param yoksa alamam, Param varsa da KTM almam. Öyle bi motor KTM.