Eyvallah dostum. Yönetime 600 lük ile alakalı başlık açması için istek yaptım. Tecrübelerimi orada paylaşmayı düşünüyorum ama sana buradan da yardımcı olabilirim. 14 aydır Maxsym 600i modelini kullanıyorum.yaklaşık 7.000 km yol yaptım. Çoğunluğu şehir içi ve devamlı artçımla beraber yol yaptık. 4-5 kerede Tekirdağ/Bursa gibi mesafelere artcı ile beraber gittik. Yol tutuşu mükemmel, denge sorunu sıfır ve rüzgara mukavemeti yerinde. Üzerinde hala fabrika çıkışı lastikler var ve hiçbir sorunu yok. Servisin beyanına göre 2.000 km daha gidermiş lastikler. Virajlara girişte mevcut sürate ve virajın şekline göre biraz sıkıntı olabiliyor. Viraja makül bir sürat ile girerseniz gaz kesmeden/fren yapmadan girdiğiniz çizgiden çıkıyorsunuz. Yakıt sarfiyatı Evo ve Joymax'e göre biraz yüksek ama hak verirsiniz ki 565 cc lik bir dev'e biniyorsunuz. 50 TL'lik yakıtla max. 260-280 km yapıyor. 9.000 km'den sonra varyatör ve/veya egzantrikten gelen sesler biraz rahatsız edebiliyor. İlk kalkış yaparken 250cc - 400 cc lik motorları aynadan seyrediyorsunuz sonrasında yanınıza bile yaklaşamıyorlar. İster şehir içi ister şehir dışı motor severleri tatmin eden/doyuran bir motordur. Önümüzdeki bayram İstanbul'dan Konya'ya gitmeyi planlıyorum. Sonrasında da motoru aynısı ile yenilemeyi düşünüyorum. Daha fazla öğrenmek istediğin birşey olursa yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.