Selamla GTS için Chip tuning yada power commander hakkında bilgisi olan ?
Merhaba arkadaşlar. Forumda halen takipçi varmı acaba. Biraz sönük kalmış. 2013 mod. ile dahil oldum da![]()
Teşekkürler. Bende keyifle biniyorum. Bir motosiklete göre hatta fazla konforlu. Üzerinde uyuyasım geliyor. Bazı noktalarına takıldım yanlız. Mesela hız göstergesi ve menzil kadranda fazla yazıyor. Öyleki hero hunk motorumdan hız 12 km fazla gösteriyor. Menzil ise 100 km de 10 km fazla yazıyor. Buna göre yakıt hesabı da doğru çıkmıyor. Parçaları aşırı pahalı. Ağır olması yolda konfor sunarken artçılı ise rampada işkence oluyor. 38000 km de ve sıkıştırınca yağ eksiltmeye başlıyor, normal kullanımda eksiltme yok gibi. Genel anlamda başarılı.
fazla km yazma ve km olcme ısınde bır yanlıslık var.ben obsesıf bır herıf oldugumdam sureklı hesap kıtap eder lt benzın km hesabı yaparım.hatta araba ve gprs le de olcum yapmıstım.bu sıkıntıyı ne gts 250 de ne joymaxde yasamadım.yag eksıltme ısını de ılk kez senden duyuyorum.100 kg ben 55 hanım yada oglan ben 130-140 gıtıgım oluyor ne yag atma ne terleme ne eksıltmede gormedım.bence bunu bır goster