Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

UNdocab, kesip takınca hiçbir sorun kalmadı, en ufak tekleme yok. Zaten buji kablolarının içine bi baktım, kablonun içi genişlemiş ve teller baya dağılmıştı. Muhtemelen bu yüzden pipodaki vidaya arada temassızlık yaptı kablo. Saol tekrardan :cat:

snglserdar, uzun soluklu bir motor olarak alacaksan alınır, ama bir seneye elden çıkarırım dersen R25/CBR250'ye yönel.
Sağlamlık konusunda, Hala sıfır gibi duran 2006 modeller var. Tamamen kullanıcıyla alakalı. Ben alalı bir buçuk ay oldu. Son derece memnunum.

Pipodaki vida orayı genişletiyor tabi normal. Zaten onun için ucundan 1cm kadar kesilmesi lazım.
Sorunun düzelmesine sevindim. Güzel sabitlediysen bir daha böyle bi sorun yaşamazsın zaten.

Merhaba gt250r I'n 2016 modelleri gelecek mi yoksa gdr250 diye başka bir model çıkmış sanırım onunla mı devam edecek?

herkese kolay gelsin. 2013 model gt 250r için ön cam nereden bulabilirim acaba. satan yada bilgisi olan var mı?Bir de bu hyosung yetkili servisi olmadan mı devam edecek?

Bende naked var da rolantiyi nasil yukseltebiliriz ilk calistirdigimda 10 15 sn calisip stop ediyor yani ilk biraz yuksek rolanti sonra dusuyor ama iyide motor 10 sn de falan isinmazki o yuksek rolanti beyni 2 3 dk surmesi lazim

Bende gecen hafta ankaradan comet getirdim coskun motor varmis eski sahinin bakim yaptirdigi etimesguttaydi sanirim koskoca ankarada motorcu bulamazsan baskalari ne yapsin

Su motorun rolantisini arttirmayi yok mu bilen

Bende gecen hafta ankaradan comet getirdim coskun motor varmis eski sahinin bakim yaptirdigi etimesguttaydi sanirim koskoca ankarada motorcu bulamazsan baskalari ne yapsin

Su motorun rolantisini arttirmayi yok mu bilen

benim bildiğim bunlarda rolantı ayarı yok, rolantı direk beyin ile ilişkili.beyini değiştirmeden rolantı ayarını değiştiremezsin.

benim bildiğim bunlarda rolantı ayarı yok, rolantı direk beyin ile ilişkili.beyini değiştirmeden rolantı ayarını değiştiremezsin.

aslında bende ondan bahsediyorum beyin nasıl değiştirilir? şu ilk çalıştıgında biraz yüksek rölanti ayarını 5-10-15 sn de 3-5 dk yapmak lazım

mrb bende de hyo 250 naked var belki motoru uzun süre kullanmaya karar verirsem biraz ses yüksek olması lazım fark edilmek için peki varmı aranızda egzoz değiştiripte memnun olmayan? sabit gazla ya da dip gazla giden birini görmüştüm piyasa malı egzoz açık tek silindir bktan bir ses gibi geliyordu önerirseniz ne önerirsiniz egzoz? çakma akrepler var no nameler var?

mrb bende de hyo 250 naked var belki motoru uzun süre kullanmaya karar verirsem biraz ses yüksek olması lazım fark edilmek için peki varmı aranızda egzoz değiştiripte memnun olmayan? sabit gazla ya da dip gazla giden birini görmüştüm piyasa malı egzoz açık tek silindir bktan bir ses gibi geliyordu önerirseniz ne önerirsiniz egzoz? çakma akrepler var no nameler var?

tiger egzozdan şaşma, biraz tuzlu ama olsun yinede

daha motoru dün aldın hele biraz kullan bakalım yahu.. hem yüksek ses derken fark edilmek derken ... insanları rahatsız etmemeye dikkat...

yetkili servis var derken ankarada neresi? nereden öğrenebiliriz?

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:40 ----------

[/COLOR]
4-44 motor Ankara'da yetkili servistir, ayrıca bayidir. Emek 4. Cadde 44 numara.

Yaklaşık 4 ay önce bayi ve servis değişti, ankara çankaya gürpınar motorlu araçlar ve dışkapı yiba çarşısı 06 motorda artık bayii ve servis.. distribitörde üniteks motor motoran firması oldu..

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:43 ----------

Selam dostlar, ben de ikinci el bir hyosung gt250r (2014) ile aranıza yeni katıldım. Ankara'da ikamet eden arkadaşlarla görüşüp motorları inceleme fırsatı olabilir.

http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/910/yqV1xs.jpg

Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin..sezonda görüşmek üzere :)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar