Arkadaslar bu motorlar uzun yol tecrubesi olan varmi yani 1000 km yapan varmi surusu nasil yan canta ve artci ile boyle bir yola cikilirmi? Dusunceleriniz benim icin onemlidir..
Arkadaslar bu motorlar uzun yol tecrubesi olan varmi yani 1000 km yapan varmi surusu nasil yan canta ve artci ile boyle bir yola cikilirmi? Dusunceleriniz benim icin onemlidir..
merhaba arkadaslar 20000km 3 yıl cbf 150 kullanımının ardırdan mt 07 ıle aranıza katıldım motorum 9700 km de abs lı ızmırden ılk sahıbınden 18000 tl aldım
Dostum, Gülşah Merve Yüksel isimli genç bir bayan Yamaha sponsorluğunda Türkiye turu yaptı mt07 ile 30 gün ve 7bin km sanırsam, nette gezisinin detaylarını bulabilirsin. Uzunyol yapmak bence motorun modelinden ziyade kullanıcının iradesi, yeteneği ve motosiklete olan sevdasıyla alakalı, keza forumu incelersen Honda MSX-125 ile keyifle Yunanistan turu yapmış arkadaşlarımız var.
Saygılar
dostun şu msx-125 ile yunanistan turu yapan arkadaşın konusunun linkini yazabilirmisin bana, ona bir şapka çıkarmak istiyorum![]()
MT-07 ve MT-09'a Night Fluo diye yeni renk koymuşlar siteye ve fiyatı kaldırmışlar. Yeni bişeyler oluyor sanırım![]()
mt-07 moto cage versiyonunu kaldırmışlar.
Merhaba 07 ailesi. Geçtiğimiz hafta bir adet 2015 model 6000 km'de mt 07 sahibi olarak araniza katilmis bulunmaktayim. Konu içinde arama yaptim ama daha önce bahsedilmişse de bulamayip kaçırmış olabilirim; arka fren bana hissiz gibi geldi. Pedala basiyorum fakat hissedilir bir yavaşlama olmuyor sanki. Sonuna kadar iyice basinca da ABS devreye giriyor zaten ve yine pek etkili fren hissedemiyorum. Bu durum sizlerde nasil, normal midir?
lastikler bridgestone mu? Bridgestone ve soğuk olduğu zaman yol tutuşu sıfırlanıyo. Benimki de aynı, arka fren boş sanki basıyorum ABS devreye giriyo, sadece ön frenle duruyorum nerdeyse.