Zamanında o kadar fazla uğraştım ki midem bulandı, tüm aletlerim ve garajım vardı tek silindir motorlarımda piston değişimi bile kendim yapardım. Sonra bir nefret geldi. Garajım duruyor ama 1 tornavidam bile yok çok şükür. Zincir temizleme ve yağlama dahil olmak üzere hiçbirşeye dokunmuyorum. bir vida sıktırmaya, zincir temizletmeye,yağlatmaya servise götürüyorum arka tekeri çevirip yağ bile sıkmam. Şahitlerim var İzmir yükseliş plakayı bile oraya gidip taktırdım :queen: Zincirlerim hep orada temizlendi yağlandı.
bırakın bakımı motosikletimi bile kesinlikle yıkamam, yıkamacı yıkar,durular, kurular elimi sürersem namussuzum. Elimde olsa benzin almaya bile gitmeyeceğim. Motosiklet benim için hobi,lastik havalarına bile lastikçi bakıyor. çok yoğun işim gücüm 2 tane çocugum ve başka hobilerim var. Motorun M si ile uğraşmam binmekten başka. 2015 CBR 1000RR ım ve yine 2015 CBR 650F im var ikisinide 0 aldım. 36 gündür 2 motosikletimde çalışmadı, varın siz düşünün.
2015 CBR 1000RR ım ve yine 2015 CBR 650F
Motorlara baktım da ikiside çok benziyor birbirine. 2 şer gömlek pantolon alır gibi olmuş. Biri kirlenince diğerini giyerim hesabı.