- Konu Yazar
Meraba,forumun sponsorlari arasinda sanirim bu site,biraz kurcaliyim dedim,ve aklimda olan kaskin normal fiyatinin nerden baksaniz 3 kati ucuz bi fiyata buldum,hani bizde vardir ya ucuz olunca bi işkillenir,icimizden binbir turlu acaba gecer,aynende o sekil oldum,internet uzerinden alisverislerde yabanciyim ve daha once hic alisveris yapmadim ve bedenlerde olmama gibi bi durumun oldugunu biliyorum,burdan dener ordan alirim sorun degilde aklima takilan sorulari sormak istedim size,
1-siparis vermek icin illaki paypal tarzi kartmi gerekli yoksa world kart vs gibi kartlarla alisveris yapilabilirmi?
2-kaskin yere dusup dusmedigini anlamak gibi bi sansim yok sanirim? Dogrumudur?
3-ortalama kac gunde elime ulasir,sanirim alman sitesi ve elime ulasmasi en az 30 gun surer diye dusunuyorum,peki kargo takibi
yapmak gibi bir sansim varmi?
4-kaskin tabiri caiz ise çakma olma gibi bi durumu olabilirmi?
5-site guvenilirmi? Daha once alisveris yapan varmidir aramizda?
6-kaskin uretim tarihi cok eski ise kaski geri yollamak ve para iadesi almak gibi bir sansim olabilirmi?
Kusura bakmayin yine kafa utuledim,ama yardima ihtiyac duyuyorum bu konuda,eger herhangibi bir sorun olmazsa 1-2 gune siparis gecmeyi planliyorum,dolayisiyla aklimda yine deli sorular var,urunun linkinide veriyorum asagida,simdiden tesekkurler,keyifli forumlar
1-siparis vermek icin illaki paypal tarzi kartmi gerekli yoksa world kart vs gibi kartlarla alisveris yapilabilirmi?
2-kaskin yere dusup dusmedigini anlamak gibi bi sansim yok sanirim? Dogrumudur?
3-ortalama kac gunde elime ulasir,sanirim alman sitesi ve elime ulasmasi en az 30 gun surer diye dusunuyorum,peki kargo takibi
yapmak gibi bir sansim varmi?
4-kaskin tabiri caiz ise çakma olma gibi bi durumu olabilirmi?
5-site guvenilirmi? Daha once alisveris yapan varmidir aramizda?
6-kaskin uretim tarihi cok eski ise kaski geri yollamak ve para iadesi almak gibi bir sansim olabilirmi?
Kusura bakmayin yine kafa utuledim,ama yardima ihtiyac duyuyorum bu konuda,eger herhangibi bir sorun olmazsa 1-2 gune siparis gecmeyi planliyorum,dolayisiyla aklimda yine deli sorular var,urunun linkinide veriyorum asagida,simdiden tesekkurler,keyifli forumlar