- Konu Yazar
merhabalar mt ailesi. yakın bir zamanda kredi çekip bir adet tatlımı tatlı eskimi eski supersport hayvan alacağım. başlangıç motoru olarak hangisini önerirsiniz z1000 mi r1 mi? şaka şaka
tecrübeliyim. uzun süreler araç ve hertürlü motor tecrübem var yağmurda çamurda,yağda karda heryerde kullandım ve kullanmaya devam ediyorum. trafik tecrübem olala. virajlarda biraz eksiklerim var oda bazen doğru hattan girmiyorum onun etkisi var ama viraj içinde hafif arka frenle tatlı tatlı ayarı veriyorum fazla dışarı kaçtığımda dizler dirsekler yerlere değiyor yani. o biçim. neyse gelelim konuya, ekonomi durumum içler acısı. ama yinede kendi motorumun üzerine 8-10 bin vererek bi supersport alacağım. tercih ettiklerim ve bütçeme uygunluk acısından,96 model 600f buldum pek bi para vermeyeceğim motorumun üstüne cüzzi bi rakamla. fakat motorda belli problemler cıkacak gibi duruyor. kuyruk ve ön arka jant takımı 2006 600rr ürünü. ebayden alınmış takılmış. yağ yakma problemi varmış dolayısıyla sekman değişecek 50 bindeymiş bi 50 bin sonra değiştireceğim diyor ama bana kalırsa o motor bi 50 bin gitmez. 150-250 gram arası yakıyormuş sıkıstırınca. onun haricinde 99 ve 2000 model zx6r buldum. bütün değişmesi gereken parçalar değişmiş motor yapılmış vs vs.bunların fiyatı ise 12.500-13500 civarı. kawanın parcaları ölüm gibi fiyatlarını eski motorum olan 250rdan biliyorum ama sanki bana daha az sorun cıkartırmış gibi bi his var içimde. veyağı bunlara alternatif önerebileceğiniz motorlar var mı? nakedda olabilir
Moderatör tarafında düzenlendi: