- Konu Yazar
Yamaha Yzf R25 kimilerine göre başlangıç motoru değil. Bana göre başlangıç motorlar arasındaki en güçlüsü. AEA motorun çok hızlı gittiğinden iyi gazladığından bahsetti. Ancak kalkışta öyle ok gibi fırlamadığını da belirtti. Başlangıç motoru olarak en önemli şey budur. R25 yüksek devirde bi 400-500cc gibi gidiyor evet ama düşük devirde de gayet sakin. Bizzat kendim bindim ve bence insanlar kulaktan dolma bilgilerle konuşuyor.
Kalıp olarak CBR 250R dan 1 tık büyük gözle görülmüyor bile kağıt üstünde. CBR 250R a göre R25 daha iyi kalkıyor ancak trafikte ikiside aynı bir farkları yok.
Yakıt tüketimi 250cc ler arasında en iyisi CBR 250R'dır.
Yamaha'nın yedek parçası Kawasaki'ye göre çok daha ucuz Honda'dan da biraz daha pahalı.
Yamaha'nın da çoğu yerde servisi var. Sıkıntı olucağını pek sanmıyorum. Tabiki Honda kadar çok değil.
2015 model R25 ve CBR 250R aslında bir birine çok benzer aletler. 1-2 farkı var; 250R ın oturuşu daha rahat, R25 performans olarak daha iyi, 250R daha masrafsız (düşük yakıt ucuz parça), şekil olarak en iyisi R25, lasti....
Hocam yakıt konusunda ve yedek parça konusunda tahmini rakam farkları verebilirmisiniz? Elle tutulabilir bir fark var ise cbr hayaline devam..