Hocam milleti fazla dinleme. Gönlün bu iki motordan hangisini daha çok sevdiyse, ikisinden hangisinin üzerine oturduğunda "işte aradığım motor bu, bu benim olmalı!!" diyorsan onu al geç...
Ne cbr250 nede R25 seni üzemez. İkisi de çiçek gibi motordur. Yeni başlayan birinin dikkatli kullanması gereken motorlar olduğunu söylemeye gerek duymadım çünkü bilinçli bir kardeşimize benziyorsun. Birbirlerine ufak tefek üstün oldukları yerler var fakat yeni başlayan adamın 1 yıl boyunca anlayacağı şeyler değil bunlar.
Haaa, ses olayına gelince, 250cc den öyle 4 silindirli yarış motoru sesi de bekleme, yok öyle bir dünya...
İlla iki motoru biraz kıyasla, hangi özellikleri birbirine göre daha üstün dersen;
- yakıt ekonomisinde ( net ) cbr250
- yedek parça fiyatları (az farkla) cbr250
- sıfır motor fiyatı (az farkla) cbr250
- tasarım ve görüş(şahsi fikrim) R25
- güç ve top speed (az farkla) R25
- ses (şahsi fikrim) R25
- Daha az titreşim R25
Daha net izah etmem gerekirse bu motorları messi ve ronaldoya benzetebiliriz. Sabaha kadar bir grup messi derken diğer grupta inatla ronaldo der. Tartışmanın da sonu gelmez.
Ne cbr250 nede R25 seni üzemez. İkisi de çiçek gibi motordur. Yeni başlayan birinin dikkatli kullanması gereken motorlar olduğunu söylemeye gerek duymadım çünkü bilinçli bir kardeşimize benziyorsun. Birbirlerine ufak tefek üstün oldukları yerler var fakat yeni başlayan adamın 1 yıl boyunca anlayacağı şeyler değil bunlar.
Haaa, ses olayına gelince, 250cc den öyle 4 silindirli yarış motoru sesi de bekleme, yok öyle bir dünya...
İlla iki motoru biraz kıyasla, hangi özellikleri birbirine göre daha üstün dersen;
- yakıt ekonomisinde ( net ) cbr250
- yedek parça fiyatları (az farkla) cbr250
- sıfır motor fiyatı (az farkla) cbr250
- tasarım ve görüş(şahsi fikrim) R25
- güç ve top speed (az farkla) R25
- ses (şahsi fikrim) R25
- Daha az titreşim R25
Daha net izah etmem gerekirse bu motorları messi ve ronaldoya benzetebiliriz. Sabaha kadar bir grup messi derken diğer grupta inatla ronaldo der. Tartışmanın da sonu gelmez.
Son düzenleme: