Tabiki Forum hariç onlar özel tasarım almışlar
olurmu canım bizim motorumuz stop etmez devri dalgalanmaz 10 numara motor falan filan
Servise gidiyorum stop etmeden devir dalgalanmasından millet kuyruğa girmiş bizde yazılım isterüz diye
Pulsarla veya buraya yazan arkadaslarla bir isim yok.
Ama degindiginiz nokta cok guzel. Turkiye`de motosiklet sektorunun en kotu yani (ki bu foruma da cok iyi yansiyor) cok populer olan motosikletlerde dahi (cbr250 gibi) cikan sorunlari bi tek o kullanici biliyor, bilmem kac yuzluk Cbr sayfasinda ayni sorundan `bende de var` diyen bir Allah`in kulu cikmiyor.
2 secenek var ;
Ya millet sorunu normal gorup her sey yolunca , sorunsuz makine diyecek kadar acemi ;
Ya da malina laf gelmesin, millete laf anlatmak zorunda kalmasin, sorun ile gundeme gelmesin diye saklayacak kadar domuz.
Er 6 n ve Drz400 ;
Adam forumda telefonda veya ilan aciklamasinda makinesinin yag yaktigini kabul etmiyor, istedigin usta, istedigin servise gidelim diyor ;
Yanina gidiyorum `biraz yag yakma var ama sorun cikaracak kadar degil ` diyor. O kadar yolu bosa gitmis biz oluyoruz. Sanki bana devlet sirri veriyor.
Cbr kisin egzantrik gergi yayi nedeniyle bazilari motorunda sogukken ilk calistirmada `tik tik tik` vurma yapiyor.
Tum istanbul servisini gez, `nasil olmus ya bu kadar motor icinde, imkansiz, motor blogunu indirmemiz lazim pahaliya patlar` diyor, halbuki egzantrik gergi yayini alip blogu acmadan takiyorsun ses kesiliyor.
Ama bunu bilen yok niye ,
Millet motosiklet gibi yuzlerce parcanin iki teker uzerinde dar bir alanda calisirken bir sorun cikarmasini kabullenemiyor.
r25 ;
Adam servise laf geciremeyince gelip konu aciyor ` X marka boyle oldu cin mali motor berbat sakin almayin ` diye, ama isi gorulurse ses seda cikmiyor. Kimsenin haberi yok o sorundan.
Taaa ki motorunu satana kadar.
Bugun Honda getirin motorlarinizi mars rolenizi degistirecem fazla direnc soz konusu demeseydi, ve onlarca motorun statoru yansaydi (gecen sene 480 TL idi orjinal fiyati) kac kisi gelip buraya yazardi ?
Milletin yabanci forumda yerden yere vurdugu motorlar ayni sorunlari bizim ulkede cikarmiyor neden ;
Cunku bize gelenler `şipeşil edişIN `