tam ekipman giyinin arkadaşlar...
Çok geçmiş olsun. Tekrarı olmaz umarım.
tam ekipman giyinin arkadaşlar...
Gecmis olsun.iyiki arkadaslarla karsilasmissiniz ve seninle ilgilenmisler.
Ama herzaman durum bu olmayabilir.
Dusunce aglamak,panik,kendini kaybetmek bunlar olmamasi gerek.
Biz kadinlar biraz daha panigiz ama ben hic aglamadim dusunce once kendini kontrol et ayaga fırlama ve sonra bi sigara yakıp oylece durkesinlikle kendine gelirsin 5 dakikaya
)
Geçmiş olsun. Demek bugün aynı kaderi paylaşmışız. Bende bir sokak dönüşünde sereserpe yatırdım motoru. Sokagın tam ortası yağdanlık olmuş. On tekerde bak bir buraların tadına sen dedi. o kadar yağ vardı ki yerde kaldırmaya çalırsırken bile ayaklarım kayıyordu.
öncelikle çok geçmiş olsun. sizde birşey olmaması çok sevindirici...
ufak bir tavsiye e-5 de trafik var ise kesinlikle sağ şeridi kullanmayın en sol şeritte duvarlar ile sol şerit arasındaki yoldan gidin. genelde e-5 kullanan insanlar bunu yaparlar. çünkü orada solunuzdan araç gelme imkanı yok ve sağınızdaki araçlarda o yola girmiyorlar yani kısaca tehlike neredeyse %5 ama e-5 gibi saçma bir yolda insanlar en sağ şeride zart zurt diye atlıyorlar. ayrıca size bir motorcunun yardım etmesi çok daha iyi olmuş. Allah korusun herhangi bir yeriniz zarar görseydi bizim şapşal insanımız onu anlamadan kafanızdaki kaskı elinizdeki eldiveni çıkartmaya çalışıyor. sağlam olan yerinizede zarar verebiliyorlar , zarar gelmişse dahada beter yapıyorlar.
neyse tekrardan çok geçmiş olsun.
beter ol diyecem sevenlerine yazık. sıcaklamışsın anlaşılan gene tayatla sürdüğüne göre . ama anlamadığım sıcaklayınca kaskı niye çıkarmıoyorsun ?