Kaza, düşüş anı, motorum ve tesadufler...

çok geçmiş olsun
evet en azından motorcular olarak her yerde ve her zaman birbirimize kenetlenmemiz yardımcı olmamız gerekiyor...

Dostum gecmis olsun. Bende her sabah e5 te 30 km kadar gidiyorum. Eger trafik 10- 15 kmh ile akiyor ise fazla tehlike yok ama tamamen durdu ise her an kapi acilmasi yaya firlamasi muz cu yada su cu firlamasi korkusu ile yasiyorum. Cok cok dikkat etmek ve en sag da 50 kmh i asmamak lazim.

yaygeren ben emin yani :) mahir abiyle ordan çıktıktan sonra bir kahve içtik sohbet ettik çok merak ettik acaba naptı iyimi birşeyi var mı servis geldimi diye. ama çok şükür bir sıkıntı yok geçmiş olsun tekrardan. kötü bir anı ama güzel tesadüfler oldu :) o adama da giderken dedim hadi sen git kardeş ama gözünü seviyim motosikletlere biraz dikkat et dedim buradan geçilir mi dedim. bundan sonra tövbe olsun motor görünce 10 metre ileriye kaçıcam dedi :) ama eminim o adam yine e5te sağına soluna bakmadan zıplıcak. arkandan düşüşünü gördüğümde, yola, trafiğin ortasına savruluşunu gördüğümde eyvah dedim gerçekten çok korktum ama çok şükür ucuz atlattık :) bana da tecrübe oldu bundan sonra bir kazaya denk geldiğimde su bulmayla falan uğraşmıcam (orda su bulun su getirin diye bağırıyoduk) direk sigarayı vericem anında alıyo bütün şoku stresi bunu dün gördüm :)

Teşekkur ederim çok çok kez, nickini hatırlayamadım belki 3 4 kez soledin ama ara ara titiyordum,

Beni yere yere yatırman bence sakinleştirmen en onemlisiydi, boynuma baktın kırık yok dedin, milleti yaklaştırmadın çat die kaskımı çıkarmaya çalışanlar vardı, çok bilinçli şekilde hareket ettin, teşekkür ederim, mahir mi obur abinin adı? onu bile unuttum ....
kartını verdi dimi şu an cebime bakıyorum evet vermiş..
Aramadım mutlaka aramalıyım, sigarasını içmişliğim var :)

Mt dostlugu (motor dostlugu) böyle güzel bir sey,
Teşekkur ederim destegin ve yanımda oldugunuz için arkadaşım..

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:31 ----------

Dostum gecmis olsun. Bende her sabah e5 te 30 km kadar gidiyorum. Eger trafik 10- 15 kmh ile akiyor ise fazla tehlike yok ama tamamen durdu ise her an kapi acilmasi yaya firlamasi muz cu yada su cu firlamasi korkusu ile yasiyorum. Cok cok dikkat etmek ve en sag da 50 kmh i asmamak lazim.

aynen bende tecrube edinmiş oldum arkadaşım,

Olay Bostancı e-5 te gercekleşti saat 18:00 sularıydı snrm..

Sanırım vurup yıkacaktı beni sol tarafa ama beceremedi..
Ayakkabının tabanı kalın o kurtardı beni, yoksa tarak kemiği gitmişti.
Kaportaya giren benim ayakkabı..

Aramızdaki muhabbet..

Üzerime çıktın birader hayırdır ?
-Aabe yolda çuqur varıdı qaçam dediydim Alalaaa Bişeyn varmı aabe..
Şükür bir şey yok.. Neyse..

Şükür ki sana bir şey olmadan atlattın. Çok daha büyük talihsizlikler gelebilirdi başına, verilmiş sadakan varmış. Ağrıların da geçer umarım en kısa zamanda çünkü daha çok gazlayacağımız yol var önümüzde :) Yardımcı olan arkadaştan da Allah razı olsun.

geçmiş olsun, küçük kazalar temponuzu ayarlamanızda yardımcı olur, İstanbul'da motosiklet kullanmak iki kat dikkat, tedbir gerektiriyor.

Super Moderator
Sana bi tane tayt alayım mı belki sevinirsin biraz :)

Şükür ki sana bir şey olmadan atlattın. Çok daha büyük talihsizlikler gelebilirdi başına, verilmiş sadakan varmış. Ağrıların da geçer umarım en kısa zamanda çünkü daha çok gazlayacağımız yol var önümüzde :) Yardımcı olan arkadaştan da Allah razı olsun.

amin canım gebzeden koşabilsen koşardın, benimleydin her an.. tşk ederim..
yaygeren'e bin kez tşkler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:58 ----------

Sana bi tane tayt alayım mı belki sevinirsin biraz :)

taytım yırtıldı...
motor pantolonumu giyinmemiştim.. o gun eve gidip üşenmiştim almaya... birde burda yuz kez tam ekipman giyinin arkadaşlar diyorum..
almadıgım her anıma kendime kufur ediorum..

Fakat şöyle soylıyım yeni aldıgım daniese montum ustumdeydi.. gorevini yaptı kolumda tek deri çizigi yok, hatta mont bile gayet iyi durumda..

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:01 ----------

Tekrardan gecmiş olsun Cagrı iyileşiceksin hemen merak etme:cat:

bir nargile alırım kanka :)

olay yerini sorma sebebebim dün gece bir abimizin başınada aynı olay gelmiş bir bayanla, durağın köprüsünden karşıya gecmemek için e5'ten gecmiş copperli bir bayan vurup düşmüş demekki artık metrobüs duraklarınada dikkat etmemiz gerekiyor:pr:sizi düşüren yaya'dan şikayetci olabilirdiniz aslında

canım dostum geçmiş olsun. umarım bir kırığın çatlağın yoktur. motosikletin ne durumda?

olay yerini sorma sebebebim dün gece bir abimizin başınada aynı olay gelmiş bir bayanla, durağın köprüsünden karşıya gecmemek için e5'ten gecmiş copperli bir bayan vurup düşmüş demekki artık metrobüs duraklarınada dikkat etmemiz gerekiyor:pr:sizi düşüren yaya'dan şikayetci olabilirdiniz aslında

araba olsaydı belki sigortadan işe yarayabilirdi ama sahıs olunca, helalleştik gitti. aklıma gelmedi bile o an...
Aynen e-5 duran trafik, sag seri,t her an hersey olabilir...

Sanırım vurup yıkacaktı beni sol tarafa ama beceremedi..
Ayakkabının tabanı kalın o kurtardı beni, yoksa tarak kemiği gitmişti.
Kaportaya giren benim ayakkabı..

Aramızdaki muhabbet..

Üzerime çıktın birader hayırdır ?
-Aabe yolda çuqur varıdı qaçam dediydim Alalaaa Bişeyn varmı aabe..
Şükür bir şey yok.. Neyse..

https://www.youtube.com/watch?v=o6nSFhaU1YM

Geçmiş olsun hocam. Antalya'nın Civic'cileri. :) Araba düşük olunca yerdeki toz parçasından bile kaçmaya çalışıyorlar malum. :thumright
Neyse arka tarafa izinizi bırakmışsınız zaten. Tekrardan geçmiş olsun. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar