yaygeren ben emin yanimahir abiyle ordan çıktıktan sonra bir kahve içtik sohbet ettik çok merak ettik acaba naptı iyimi birşeyi var mı servis geldimi diye. ama çok şükür bir sıkıntı yok geçmiş olsun tekrardan. kötü bir anı ama güzel tesadüfler oldu
o adama da giderken dedim hadi sen git kardeş ama gözünü seviyim motosikletlere biraz dikkat et dedim buradan geçilir mi dedim. bundan sonra tövbe olsun motor görünce 10 metre ileriye kaçıcam dedi
ama eminim o adam yine e5te sağına soluna bakmadan zıplıcak. arkandan düşüşünü gördüğümde, yola, trafiğin ortasına savruluşunu gördüğümde eyvah dedim gerçekten çok korktum ama çok şükür ucuz atlattık
bana da tecrübe oldu bundan sonra bir kazaya denk geldiğimde su bulmayla falan uğraşmıcam (orda su bulun su getirin diye bağırıyoduk) direk sigarayı vericem anında alıyo bütün şoku stresi bunu dün gördüm
![]()
Dostum gecmis olsun. Bende her sabah e5 te 30 km kadar gidiyorum. Eger trafik 10- 15 kmh ile akiyor ise fazla tehlike yok ama tamamen durdu ise her an kapi acilmasi yaya firlamasi muz cu yada su cu firlamasi korkusu ile yasiyorum. Cok cok dikkat etmek ve en sag da 50 kmh i asmamak lazim.
Şükür ki sana bir şey olmadan atlattın. Çok daha büyük talihsizlikler gelebilirdi başına, verilmiş sadakan varmış. Ağrıların da geçer umarım en kısa zamanda çünkü daha çok gazlayacağımız yol var önümüzdeYardımcı olan arkadaştan da Allah razı olsun.
Sana bi tane tayt alayım mı belki sevinirsin biraz![]()
Tekrardan gecmiş olsun Cagrı iyileşiceksin hemen merak etme:cat:
Geçmiş olsun adaş![]()
olay yerini sorma sebebebim dün gece bir abimizin başınada aynı olay gelmiş bir bayanla, durağın köprüsünden karşıya gecmemek için e5'ten gecmiş copperli bir bayan vurup düşmüş demekki artık metrobüs duraklarınada dikkat etmemiz gerekiyorr:sizi düşüren yaya'dan şikayetci olabilirdiniz aslında
Sanırım vurup yıkacaktı beni sol tarafa ama beceremedi..
Ayakkabının tabanı kalın o kurtardı beni, yoksa tarak kemiği gitmişti.
Kaportaya giren benim ayakkabı..
Aramızdaki muhabbet..
Üzerime çıktın birader hayırdır ?
-Aabe yolda çuqur varıdı qaçam dediydim Alalaaa Bişeyn varmı aabe..
Şükür bir şey yok.. Neyse..
https://www.youtube.com/watch?v=o6nSFhaU1YM