hırpalanmış hoyratca kullanılmış bir hyo dahaseni hyo düşmanı yapmaya calışıyorlar sakın bulaşma. temiz bir hyo al sonra keyfini sür. :bounce:
nerden anladınız hocam?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
Bence alma.
Düzgün bakımlı bir motor 60binde yağ yakmaz. 3 ihtimal var.
1 - Km düşürülmüş aslında
2 - Bakımsız bırakıp Hayvan gibi kullanılmış.
3 - Zamanında yağ değiştirmeyip özelliğini kaybeden yağ yüzünden motoru yağ yakmaya başlamıştır.
İçlerinde senin için en olumlu ihtimal km düşürülmüş olmasıdır ki şanzıman ve krank motor sıkıntısı ile zorlanmamış demek olur.
Birde yağ yakımından sonra muhtemelen dandik çinli parçalarla topladılar motoru. 15-20binkm içinde yeniden yağ yakacaktır o motor.
Aslında değişmesi gereken tonla parça vardır.
Şanzıman rulmanları, eksantirik mili rulmanları, belki krank rulmanları ve kollarda bi elden geçmeli artık folloş olmaya gidiyordur, yeni yapılan motorun gücüne ayak uydurması lazım.
Sağlıklı bi motor olsa al derdim. 60.000 -100.000 hyosung için km değil aslında.
3 kuruş fazla ver temiz motor al. Yoksa daha pahalıya daha kötü bi motor sahibi olacaksın
tam emin değil ama sanırım dediğiniz gibi motor sıfırdan yapıldıktan sonra eksantirik bişeyler dedi tam olarak ne dediğini size tam olarak söylemek için konuşma ses kaydını tekrar dinleyip size söylicem, bu motoru almazsam pulsar falan alıcam
yağ eksiltmeden dolayı segman piston atılmış sonradan bunun egzantirik zincirlerine bakılmamış bende ses gelince 1 milyara yaklaşık masraf yaptım motorcuda bugün çıkarabilirsem çıkarıcam çıkaramazsam yarın çıkarıcam dedi, km sıfırlanmadı dedi, sahibi motoru yaptırdıktan sonra 750km kendiside 500-600 km yol yapmış 2500 km rodajı varmış bunun, bütün a dan z ye bütün bakımlarını yaptırdım, karbüratör ayarları hava filtresi ayarları komple yaptırdım dedi, en son fiyatı 6,500 olur dedi ses kaydını size dinletebilirimde şimdi bu motoru adam yanlış anlatıyor olabilir bende yanlış anlamış olabilirim şimdi ne diyorsunuz almayayım mı?