ne söyleyeceğimi bilemedim videoyu 5 kez izledim hala çok sinirliyim. arkadaş bi insan annesini bu kadar mı sevmez anlayamadım açıkcası. çok geçmiş olsun. mutlaka şikayet edin. bir insanın canına kastetmek bu kadar mı kolay anlayamıyorum açıkcası. Allah korumuş
videoda 404 hatası veriyor.
sigorta motorda ki ve sürücünün ekipmanlarında ki bütün hasarı karşılar.Bundan iki sene önce kırmızıda durduğumda arakadan çarpan bir araç nedeni ile motorda ve kaskımda hasar vardı ve sigortadan hem motorumun hem de kaskımın parasını aldım.Eksper geldiğinde hasarlı ekipmanlarıda yazdırın.Geçmiş olsun.
Dostum büyük geçmiş olsun bariyere doğru gidip son anda durman çok ucuz atlattığının göstergesi söyle olsa böyle olsa demeye gerek yok bazen okadar ani oluyorki birşey yapamıyorsun bende debriyajı çekememiştim bir anda olmuştu herşey tutanakta arkadan çarptı yazmış demişsin imzaladınmı elindeki videoyu delil niteliğinde kullanabilirsin 8/8 adam suçluyken 8/2 oranında sana kusur yazacaklar 1-hız limitine uymama ve takip mesafesinden bunun dışında adam hız+sollama kurallarına uymama+sinyal vermeme+ayna kontrolu yapmama + şerit ihlali ki bunun yaptığı makasa giriyor 6 ay hapisle yargılıyorlar şuanki sistemle + vurup kaçma videoda kaçıyor hukuk yolun açık
Hız limitine ben de dikkat ettim, kazanın hemen öncesinde 87-88 hızım, yani limitlerde. D-100 de limit 80, artı %10 da sollama payı var.
dostum motosikletlerde 70 km o limit ama ne olursa olsun kusur oranının buyuk kısmı onda olacagından bir şekilde mastafların giderilebilir allahtan sana birşey olmamış mal mülk gelip geçici yeri dolar tekrar büyük geçmiş olsun