Sıra benim ilk kazamda!

Merhaba, öncelikle herkese kazasız sürüşler dilerim.

Bugün 9:00 civarında D-100 Edirnekapı'da bir arabanın üstüme çıkmaya çalışması sonucu videoda gördüğünüz kazayı geçirdim. İlk kazamdı, Allah'a hamdolsun birşeyim yok. Motorda biraz hasar var, tulumun ve eldivenlerin durumu kötü fakat kaskta birşey yok çok şükür.

Araç sürücüsü kaza raporuna arkadan çarptı yazdı, ne diyim bilmiyorumki.

Tulumu yapan Hüseyin Zor ustayı arayarak teşekkür ettim, hakkıyla görevini yaptı. Yani reklam gibi olacak ama usta teşekkürü haketti yani hem yerli malı destek olmak lazım: torchsuits.com

Vidounun başında görülen DL650'li arkadaş kazayı görmüş ve çarpan aracın kaçtığını düşünerek önünü kesmek istemiş fakat sürücü ona da çarparak motorunu yatırmış. Kendisine çok teşekkür ederim ve geçmiş olsun.

Bunun dışında yol kenarında çekici beklerken birçok motorcu arkadaş "yardım lazımmı" anlamında korna vs işaretler yaptılar, hepsine teşekkür ederim, iyiki varsınız.

Merak edenler için motor Oktay usta'da exper bekliyor.

p9QOlN.jpg
[/url][/IMG]

J6gj1q.jpg
[/url][/IMG]

Son düzenleme:
Motosikleti
SuZan
büyük geçmiş olsun arkadaşım.. (tulumun fiyatı nedir ? )

Bu arada bana hiç güven vermeyen koruma demiri de işini yapmış.

d0VRXr.jpg
[/url][/IMG]

Geçmiş olsun. Boynu bükük bir Pulsar görünce çok ağlamaklı oldum :salut:
Lastikler de Metzeler'miş nasıl duramadınız ya :silent:

e adam kaçıyo zaten neden durmuyo bu 1,
adam sola kırmadan önce sen ona bakıyon sanırım kazayı hissediyon mu artık neden
kawasakili arkadaşada çarptığına göre adamın 2 raporu olucak sanırım
sinir ettiniz gene beni akşam akşam

Şimdi videoya baktım da bu kaza pozisyonunun biraz daha yavaşını ben yaşamıştım orjinal lastiklerle, ani fren ve korna ile sürücüyü ikaz ederek kurtarmıştım :) Kör noktada dururken kornaya basmanızı tavsiye ederim. Bir araba ile yanyana giderken mutlaka yaparım. Burda daha önce yazmıştım, kaza üzerine anlamsız olacak ama başkaları faydalansın.

UMARIM MOTOR EKİPMAN VE DEĞER DÜŞÜŞÜ MASRAFLARINIZI FAZLASIYLA GERİ ALIRSINIZ
PEŞİNİ BIRAKMAYIN

Geçmiş olsun. Boynu bükük bir Pulsar görünce çok ağlamaklı oldum :salut:
Lastikler de Metzeler'miş nasıl duramadınız ya :silent:

Frene basmaya fırsatım olmadı çok ani oldu, son anda frene basmaya çalıştım ama işe yaramadı.

ne söyleyeceğimi bilemedim videoyu 5 kez izledim hala çok sinirliyim. arkadaş bi insan annesini bu kadar mı sevmez anlayamadım açıkcası. çok geçmiş olsun. mutlaka şikayet edin. bir insanın canına kastetmek bu kadar mı kolay anlayamıyorum açıkcası. Allah korumuş

DKN

video görünmüyor izleyen arkadaşlardan biri link paylaşsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar