Motorcu yardirmasaymis bu durum olmazmis atarlanmaya gerek yok, yol babasinin otoyolu degil ozel intiyazi yok kanirtmak icin
Motorcu yardirmasaymis bu durum olmazmis atarlanmaya gerek yok, yol babasinin otoyolu degil ozel intiyazi yok kanirtmak icin
İyi de adam sağa girmek için değil de acil bir durum veya arızadan dolayı emniyet şeridine giriyor olsaydı ne olacaktı? Yine mi adamı suçlayacaktınız emniyet şeridine girerken arkasından 500km hızla gelen bir motor var mı bakmadı diye??
Burada kaza olsa adamın savunması arabam bozuldu, başım döndü emniyet şeridine giriyordum arkadan motor geldi çarptı diye, suçlu da %100 motorlu olacaktı. Sağa ayrım olan yerde en sağ şeritten dünyanın hızıyla gitmeye çalış sonra araba suçla.. Ben anlamıyorum ki milletin canı bu kadar mı ucuz, trafikteki her arabayı robotlar gibi hatasız, sorunsuz olarak hareket ettiklerini varsayıyorlar. Bunun kurala uymayanı var, dikkatsiz olanı var, acil durumu var, lastiği patlayanı var sen bu ihtimalleri göz önünde bulundurmazsan böyle 1 sıçrar 2 sıçrar 3.de patlarsın..
emniyet şeridine girmesi, kaçırdığı sapağa bariyerlere 5 metre kala dönme hakkını vermiyor. :wiinkk: