allah korumuş,o hızla orada duran araca çarptığı bir düşünün ,ikiside şimdi dünyada olmazdı herhalde,,motor kullanırken herşeye hazırlıklı olmak lazım tedbirli olmak lazım,adam dalgın olur,telefonla konuşuyo olur,sarhoş olur,olur da olur,,bu gibi olayları trafikte şahsen cok yaşıyorum,,insanlar trafikte motorları yok saydığı için pek dikkat etmiyorlar,siz hızla aradan giderken birden önünüze kırıyorlar,al sana kaza,genelde motorları ufak olduğundan görmüyorlar,
ancak hiç bir motor araba gibi çabuk duramaz,bunu ben hiç aklımdan çıkarmıyorum ve her an önüme kıracaklarmış gibi dikkat ediyorum,,vede bu dikkatimin meyvelerinide çok yedim,,adam birden önüme kırıyor dikkatli olduğumdan zar zor duruyorum ,adam kusura bakma valla görmedim diyor,hadi bakalım ne yaparsın,,bana çarpsa arabası ezilir veya çizilir,ama ben ne olurum bir düşünün,,en iyi ihtimalle yaralanır en kötüsü ölürüm ama adama hiç bişey olmaz,,,
onun için benim felsefem etrafımda araç kullanan herkesi araç kullanmayı yeni öğrenmeye başlayan ne yapacağı belli olmayan acemi olarak düşünüyorum,,bence herkes böyle düşünmeli,,bilmem düşüncem yanlışmı