Motogezi 39

Yine güzel bir geziye imza atılmış.Resimlerde süper.Makinada ayrıca süper.Neredeyse ayın arka tarafı görünecekmiş :)
Paylaşım için teşekkürler.
Diğer makinemin zoom'u bundan biraz azdı fotoyu pcde büyütmek gerekiyordu,büyütüncede foto pixel pixel dağılıyordu
Bu iyi sayılır,geziler için birebir :)

Geziniz güzel olmuş. Altı yedi aydır bu forum sitesini takip ediyorum. Motosikletle bir yerlere gitmek güzel olsa gerek. Şimdilik motorum yok ancak A2 ehliyetine bir sy önce yazildim. Ehliyeti alınca imkanlarda müsait olursa motor veya scoter alıp bende gezi yaparım inşallah.

Geziniz güzel olmuş. Altı yedi aydır bu forum sitesini takip ediyorum. Motosikletle bir yerlere gitmek güzel olsa gerek. Şimdilik motorum yok ancak A2 ehliyetine bir sy önce yazildim. Ehliyeti alınca imkanlarda müsait olursa motor veya scoter alıp bende gezi yaparım inşallah.

Gezmek güzeldir agresif olmadığınız sürece dahada güzel olur,sakin sakin:)

Bu sene balkanlardan gelen soğuk hava dalgası çok sert olacak anlaşılan baksanıza Yusuf kardeş bile burnunu dışarı çıkarmaz olmuş :)

videoda o yolu gittikten sonra makineyi almak için geri dönmek nasıl bir eziyet olmuştur. Ben düşününce yoruldum :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar