Motogezi 39

Kırkımın çıkmasına az kaldı :)
bu geziyi yapalı bir hafta oldu,o zaman havalar iyiydi şimdi soğudu
Bayrama kadar inşallah biraz daha idare eder :)

Maps

DSCF0171.JPG

DSCF0173.JPG

Sınırlayı zorlayıp ormanda bulunan kamp yerine birde gece yolculuğunu ekledim
Gündüz geçtiğim yolları gece tanımak çok zor
Maps

DSCF0176.JPG

O gece çok sıcaktı
Bu geziyi geçen hafta yaptım

DSCF0199.JPG

Deniz kıyısı ve tam olmasada ay,başka ne istenir

DSCF0235.JPG

Bu makinenin en sevdiğim yanı
Üçü bir arada kamera,foto makine ve teleskop :)

DSCF0259.JPG

DSCF0268.JPG

DSCF0279.JPG

DSCF0285.JPG

Kop kop :)

DSCF0298.JPG

Bundan sonra yoluma döküm tava ile devam edeceğim
Kahvaltı bitti tava hala sıcak:wiinkk:

DSCF0307.JPG

DSCF0314.JPG

DSCF0316.JPG

Birşey yuvası ama ney :silent:

DSCF0320.JPG

Daldım bir yola yeni yapıldığı her halinden belli

DSCF0325.JPG

DSCF0333.JPG

Soğuuuk ben girince su biraz bulandı ama olsun
Millet çamura girmek için para verirken bizde bedava

DSCF0340.JPG

DSCF0347.JPG

Ufak elmaya benzer bir meyve ama tad elma değil gibi
A-b-c-d-e tüm vitaminler var :)

DSCF0354.JPG

DSCF0359.JPG

Daha ne yollar var şu ormanda,hepsini gezmeli:cyclopsan

DSCF0363.JPG

DSCF0369.JPG

DSCF0375.JPG

Motoru gören !

DSCF0378.JPG

DSCF0380.JPG

300 Kilometreye yakın yol yapmışım biraz tozun dışında aksi bir durum yok
Darısı sizin başınıza :king:

Motosikleti
Honda CL250 /tvs jüpiter 110
Harika fotoğraflar. deniz kabukları ve ay fotoğrafı dikkatimi çekti. teleskop hakkında bilgi verebilir misiniz.Teşekkürler.

Yine harikasın Yusuf, imrenerek izledim, darısı başıma inşallah. Videonun başında kumda motora acıdım vallahi, iyiki zincir ful kapalı dedim..Yolun hep açık olsun, Allah kazadan beladan korusun...

Yusuf abi her zamanki gibi en keyiflisini yapmış. O elma gibi şey.. mübarek vitamin değil alfabe :)

F54

Hocam motorun Hakk'ını vermişsin
Tekerine sağlık

Yine harikasın Yusuf, imrenerek izledim, darısı başıma inşallah. Videonun başında kumda motora acıdım vallahi, iyiki zincir ful kapalı dedim..Yolun hep açık olsun, Allah kazadan beladan korusun...

Ben yaptım abi o korumayı normalinde yoktu
İlk zamanlar her geziden sonra zincir temizlemek beni bayağı dertli etmiştide :)

Panayıriskelesinden ormandan nasıl bir yol tuttuysam ta Sergenden çıktım :)
Sergende meydanda traktörün biri korna yapıp selam verdi,tepedeki çeşmedede su içerken yeşil bir kamyon geçti korna yaparak
Ne oldu anlamadım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:50 ----------

Yusuf abi her zamanki gibi en keyiflisini yapmış. O elma gibi şey.. mübarek vitamin değil alfabe :)

Yabani şalgam kökü aradım bulamayıncada :mrgreen:
Sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:52 ----------

Hocam motorun Hakk'ını vermişsin
Tekerine sağlık

Her ne kadar arazide kullanıyor olsamda motor kısmını fazla zorlamıyorum,daha göreceğimiz çok yerler var inşallah :)
Teşekkürler

Yine doyurucu güzellikte bir gezi ,emeğine ve yüreğine sağlık,yolun her daim açık olsun,saygılar...

Çıtayı bir yükseltiniz, kolay kolay kimde o yüksekliğe erişemez artık.:cat:

Elinize, emeğinize sağlık.:king:

Vay be, hocam hayat sana güzel ya... Harika bir gezi daha olmuş :cat:

Tekerin düz bassın

Yusuf kardeşimizin temel bezin maddesi; tabi ki sucuklu yumurta.. :queen:

İmrenerek ve iç çekerek bakıyorum her gezi raporuna... ve artık, bi enduro alayımda gezi yapayım diyenlere aldırmıyorum, burun kıvırıyorum.. Şu forumda en çok gezi yapan kişi galiba sizsiniz ve bunu bir cub motosikletle gerçekleştiriyorsunuz. Bravoo.. Zevkle takip ediyorum..

Hocam gerçekten mükkemmel kareler yakalıyosun. İnsan fotolar hiç bitmesin istiyor bir sürü olsun istiyor tabi yorumları da olacak , rabbim bizede nasip etsin boyle güzel geziler yapmayı. Mükkemmel olmuş takipteyim

Yine doyurucu güzellikte bir gezi ,emeğine ve yüreğine sağlık,yolun her daim açık olsun,saygılar...

Sağol mesut hocam,sonbaharı kaçırmamak lazım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------

Harikasın Yusuf kardeşim, Allah yolunu açık etsin.

Amin cümlemizin
Sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:37 ----------

Çıtayı bir yükseltiniz, kolay kolay kimde o yüksekliğe erişemez artık.:cat:

Elinize, emeğinize sağlık.:king:

Evet her gezide birazdaha tecrübe olunca çıta istemeden yükseliyor
Ama basitte olsa böyle yerleri gezmek güzel
Sağolasın

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:39 ----------

Vay be, hocam hayat sana güzel ya... Harika bir gezi daha olmuş :cat:

Tekerin düz bassın

Hayat yaşamasını bilene güzel,parada pulda gözüm yok ufak şeylerden mutlu olmasını bilirim,gerisi hikaye :wiinkk:
Teşekkürler...

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:35 ----------

Yusuf kardeşimizin temel bezin maddesi; tabi ki sucuklu yumurta.. :queen:

İmrenerek ve iç çekerek bakıyorum her gezi raporuna... ve artık, bi enduro alayımda gezi yapayım diyenlere aldırmıyorum, burun kıvırıyorum.. Şu forumda en çok gezi yapan kişi galiba sizsiniz ve bunu bir cub motosikletle gerçekleştiriyorsunuz. Bravoo.. Zevkle takip ediyorum..

Sende diğerleri gibi yavaş yavaş anlamaya başlıyorsun beni öyleki anlamışsın bile
Fazladan karbonmonoksit gazı çıkaracak diye büyük motorda gözüm yok benim,yazık yaktığım yakıta
ekonomik ekonomik geziyorum böyle :)

Enduroya göre çok artısı var bu motorun,sadece bir eksisi var alçak,kolladıktan sonra oda sorun olmuyor
Yumurta ve sucuksuz hayat çekilmez bu arada :mrgreen:
Teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

Hocam gerçekten mükkemmel kareler yakalıyosun. İnsan fotolar hiç bitmesin istiyor bir sürü olsun istiyor tabi yorumları da olacak , rabbim bizede nasip etsin boyle güzel geziler yapmayı. Mükkemmel olmuş takipteyim

Aslında bunların iki katı foto çekiyorum,foruma koymak için birazını eliyorum
Çok foto can sıkar diye düşünüyorum :)
Sizin oralarda çok güzel,amin inşallah oda olur :)
Teşekkürler

teşekkürler paylaşım için sizin gezileriniz gözlerimize şifa oluyor.40ncı gezinizede şimdiden 40 bir kere maaşallah.

çok güzel. demekki gezmek için kocaman kocaman motor yerine kocaman kocaman yürek, istek, azim ve kararlilık lazimmış!

teşekkürler paylaşım için sizin gezileriniz gözlerimize şifa oluyor.40ncı gezinizede şimdiden 40 bir kere maaşallah.

Kırkıncıyı gelibolu yarımadası düşünüyordum fakat bayram haftası yağmurlu görünüyor:) şansıma
Bu arada teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:05 ----------

çok güzel. demekki gezmek için kocaman kocaman motor yerine kocaman kocaman yürek, istek, azim ve kararlilık lazimmış!

Azimle .. :),yok hocam takılmayın siz onlara benim girdiğim yerlere onlar onların girdiği yerlerede ben giremem herhalde :)
Benimde ilk göz ağrım herhalde 96 model mz'di doğu alman yapımıydı,çok seriydi çok:)

Adaş harikasın.makine harbi teleskop gibi,1000 mm
Ama ay 1000 mm zoomla ondan çok daha büyük çıkması lazımdı ?

MCV

Yine güzel bir geziye imza atılmış.Resimlerde süper.Makinada ayrıca süper.Neredeyse ayın arka tarafı görünecekmiş :)
Paylaşım için teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar