AliExpress Güncel Kampanyaları - Motosiklet Ürünleri

xiaomi yi, tüm aksesuarları, monopod, uzaktan kumanda, ekstra batarya ve şarj cihazı ile aldım, toplam 124$.

Teşekkür ederim.

Bir de motosiklet çantalarına bakıyorum ama çoğu kısa mesafeler için makbul gibi duruyor... Aramız da hem uzun yol için kullanılabilecek hem de motosikletçinin ihtiyaçlarını şehir içinde de ağırlık yapmadan karşılayabilecek bir çanta bilen, kullanan var mıdır acaba ?? Bir kaç sayfa geride ki çantayı çok beğendim ama biraz küçük gibi geldi.

Yunusus, senin adına üzüldüm.. 600 lira verdikten sonra Türkiye içerisinde de seçenek çok. Kalite olarak biraz aşağı biraz yukarı belki oynar ama 250-300 tl gibi bir fiyat farkı çok çekici gelmişti bana.

Hocam ben komine markasinin komple takimini dizdigim icin uzulmedim. Pantlonlar ceketler termal takimlar yagmurluk eldiven ayakkabi hepsi ayni markanin urunleri. 600 liraya evet turkiyeden de orta sinif guzel urunler alinabilirdi ama hicbirinde 'boa' teknolojisi olmazdi mesela.. Ozetle şekilciyim biraz. Farkli olani severim. Sen bakma bana :)

Hocam ben komine markasinin komple takimini dizdigim icin uzulmedim. Pantlonlar ceketler termal takimlar yagmurluk eldiven ayakkabi hepsi ayni markanin urunleri. 600 liraya evet turkiyeden de orta sinif guzel urunler alinabilirdi ama hicbirinde 'boa' teknolojisi olmazdi mesela.. Ozetle şekilciyim biraz. Farkli olani severim. Sen bakma bana :)

Üstat sana katılıyorum aynı duygu bende de var. Şu anda Erzincan da yaşıyorum. Burada zaten belirli bir tayfa dışında pek bu işlere para harcayan yok. Yani farklı olma olayı benim için burada biraz daha kolay oluyor. Benzer bir fetiş de bende Nike'a karşı var :))) ... Kafadan aşağı nike giyerim. Zaten dans hocasıyım. O yüzden bu sitelere saldırdım biraz. Farklı bir şeyler arıyorum... Yalnız başlangıç motosikleti olarak Daelim aldım o yüzden pek bir şeyler bulamıyorum... Yakınımda temiz bir tane vardır henüz 1400 km de aldım bende. Şu anda siteyi kurcalıyorum fren balatasından başka bir aksesuar yok :)) bu konuda bana yardımcı olabilir misin ? Tavsiye olarak... Elcik, ayna, grenaj vb. eklentiler falan gibi...

Sitede o söylediklerinin tamamı var. Birebir uyacak grenaj yada sekilli şukullu far kafası bulamayabilirsin. Bu tur urunler ariyorsan biraz ustaligin olmali ki urun geldiginde uydurabilesin. Motocycle part kisminin icinde tamamı. Siteyi turkceye cevir daha rahat bulursun

merhabalar kargo takibinde böyle birşey yazıyor
-------------------------------------------------
1. ürün

2015.11.09 00:00 (GMT-7): In transit (shipped by air)
2015.10.30 18:21 (GMT-7): Departure from Warehouse
2015.10.30 16:29 (GMT-7): Arrival at Warehouse
2015.10.30 16:29 (GMT-7): Pickup successfully
2015.10.30 03:21 (GMT-7): Successful departure from warehouse
2015.10.30 01:29 (GMT-7): Warehouse processing complete
2015.10.29 03:36 (GMT-7): Successful package pick-up
2015.10.25 23:15 (GMT-7): Order fulfillment complete
2015.10.25 23:15 (GMT-7): Order information received by carrier

--------------------------------------------------------------

2. ürün

2015.10.27 00:22 (GMT-7): In transit (shipped by air)
2015.10.26 23:39 (GMT-7): Departure from Warehouse
2015.10.26 23:23 (GMT-7): Arrival at Warehouse
2015.10.26 20:29 (GMT-7): Pickup successfully
2015.10.26 09:22 (GMT-7): Receive item from customer (Otb)
2015.10.26 09:22 (GMT-7): Receive item from customer (Otb)
2015.10.26 08:39 (GMT-7): Successful departure from warehouse
2015.10.26 08:23 (GMT-7): Warehouse processing complete
2015.10.26 05:29 (GMT-7): Successful package pick-up
2015.10.25 01:08 (GMT-7): Order fulfillment complete
2015.10.25 01:08 (GMT-7): Order information received by carrier

20 gün oldu hemen hemen . ne zaman gelir acaba ?

Bugün itibariyle yurtdışından alışverişimi gerçekleştirmiş bulunmaktayım.

Ondan bir tane bundan bir tane oda güzelmiş buda iyimiş buda ucuzmuş derken 220 TL değerinde alışveriş yapmışım :)

Şimdi sıra beklemeye kaldı.

Şimciiiik evet gittim geçmiş konulara senin pantlon için yazdığın şeyi niye iplemediğimi buldum. Su geçirmez dar paça kargo pantlon sormuşun o yuzden iplememişim. Motosiklet pantlonu sormus olsaydin bilirdim cevap verirdim buyuk ihtimal :)
Neyse pantlon için sport giyime gir hiking urunlerinden pantlona bak. Nefes alan su gecirmez pantlonlar var orda hatta haftaiçi benim 2 hiking pantlon teslim edilmiş olur buyuk ihtimal.

İclik için kominenin takimini almıştım. Gayet guzel cikti yine. Daha sonrasinda da 2 tane üst sipariş ettim marjasini hatirlamiyorum onlarda hafta ici teslim edilecektir buyuk ihtimal

Aslında moto için sormuştum ama buldum öyle bir pantalon wuhan marka. Ben içlik olayına takıldım fiyatlar çok oynuyor tavsiye edebileceğin içlik veya satıcısı var mı ?

Herkese Merhaba arkadaşlar bende bu ali expresten bazı şeyler almak istyorum fakat daha önce alış veriş yapmadığım için bi korku var :pr: gelirmii gelmezmi ne kadar zamanda gelir kargo bedeli nedir ?
Mesela şu sis farı scoyco eldiven almak istiyorum ama ne kadar sürede geliyor ? kargo bedeli varmı ? ürün bozuk çıkarsa ? hadi vergi yokmuş alış veriş yapan ardaşlar aydınlatabilir mi ?

Araza resmi tatil falan girmezse 17gun falan suruyor düz hesap 20 diyelm. Zaten alinca kargo durumuna bkmak lazım takipli olandan almak daha cabuk geliyo, en azindan nerde oldugu belli

ben ilk defa alışveriş yapıyorum, şu an sipariş durumunda şöyle bişi yazıyor.

Status:
The supplier is processing your order
Reminder:
This order will be automatically cancelled if the supplier does not ship your order within: 10days 20hours 0minutes 33seconds .

tam olarak ne demek istiyor?

Ürününüz işleme alınıyormuş.Yani satıcı ürünü tedarik sürecinde.10 gün içinde satıcı ürünü kargoya vermezse satış otomatik olarak iptal olur.

Arada bir aliexpressle ilgili hâla güvenilir mi gibisinden mesajlar alıyorum. Şuraya uzun uzun yazayım deneyimlerimi de, kurtulayım artık...

Çok hızlı gelen bir üründü. 16. gün elimde oldu. Hiç bir problem yaşamadım. Ürün gayet güzel.

Kask kamerası güvenlik aparatı

Şu ufacık ürün bile türkiye'de kaç paralara satılıyor. Burdan aldım 3 hafta gibi bir süre de elime ulaştı. Ürün güzel.

Gözlük

Ben bu gözlükten 2 adet aldım kız arkadaşımla takarız diye. Paketlemesi gerçekten harikaydı. Hâla kullanıyoruz.

WEzzYm.png

Kablolu kask içinde iletişim cihazı

İntercoma param yetmediği için artçımla sürüş esnasında sohbet edebilelim diye aldık. Lâkin üründen pek memnun kalmadım 110'dan sonra hiç arkadaki duyulmuyor. Bu kaskla ilgilidir muhtemelen... rüzgar alan bir kask vardı ikimizde de. Bu ürünü tavsiye etmiyorum.

Zincir temizleyici

Güzel ürün. Çok pratik.

Iphone kabı

Kız kardeşim için bu telefon kabını almıştım. Hâla kullanıyor.

Sinyalli ayna takımı

Benim için problem olan ürünlerden bir tanesi buydu. Ürün gs 500 için diyordu ve sipariş ettim. Ürün geldiğinde motosikletim tamirdeydi. Bende ürünü onayladım. Bir iki ay kadar sonra ürünü takmak istediğimde benim motosikletime uyumlu olmadığını gördüm. Satıcıya mesaj attım, gs 500 için yazmışsınız ama öyle değil diye. Satıcı fotoğraf istedi benden. Fotoğrafları detaylı çektim. Bana ürünü geri gönder paranı iade edeyim dedi. Bende kargo parası çok pahalı ben senden başka ürün isteyeyim dedim. Tamam dedi, gidon aynası siparişi verdim ve 2 hafta sonra onlar geldi. Satıcı ben onayladıktan sonra böyle birşey yapmak zorunda değil ama gayet yardımcı oldu. Ama salak herif hala açıklamada gs 500 için yazan kısmı değiştirmemiş :)

dipnot: bunu uygun fiyata satabilirim gençler isteyen varsa.

iphone için şarj cihazı

Abooo bundan uzak durun gençler. Ürün geldi, kullandım çalışıyor. Onayladım. Bir gece telefonu şarja bıraktım. sabah bir baktım şartel atmış ve prizde siyah iz var. Şarj cihazı yanmış. Satıcıya mesaj attım, yenisini göndereyim dedi. Dedim ki "yok bilader, şarj cihazı yüzünden ev yancak paramı gönder" , "abi valla yeni göndereyim kusura bakma" falan diyor iyi dedim gönder. Gönderdi, onu kenara koydum kullanmıyom :)

Vespa şeklinde flash bellek

Bu ürün inanılmaz ama inanılmaz hızlı geldi.8 günde geldi. kullanmadım kenarda duruyor, bir gün satarım birine :)

Köpek için ledli tasma

Ben bunu benim köpeğime aldım. Geceleri gezdirirken kullanıyordum. Geçenlerde pili bitti, pil almaya gidemedim daha. Gayet hoş.

Vites pedalı silikonu

Pembe ayakkabılarım kirlenmiyor artık:cherry:

Daha aldığım ürünler var ama bu kadarı yeterli olur heralde :)

Moderatör tarafında düzenlendi:
hocam aliexpress ten ödemeyi ne şekilde yapıyorsunuz.
paypal kullanmıyorlar sanırım?

Moderatör
Pazartesi sipariş verip bir dahaki pazartesi kargo gelince şaşırmışlığımda olmuştur.
Bugün itibariyla 32 gün önce sipariş verdiğim ürünün Türkiye'ye hala giriş yapmamış olmuşluğu da.

Walla agalar ben direk veriyorum kart numarami catir catir yapiyorum alisverisimi kac yildir. Birgun olsun karttan fazladan para cekildigini gormedim aliexpress sitesinde

intercom alan varmı aliexpresten acaba bir çok model var alıp memnun kalan varmı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar