xiaomi yi, tüm aksesuarları, monopod, uzaktan kumanda, ekstra batarya ve şarj cihazı ile aldım, toplam 124$.
Teşekkür ederim.
Bir de motosiklet çantalarına bakıyorum ama çoğu kısa mesafeler için makbul gibi duruyor... Aramız da hem uzun yol için kullanılabilecek hem de motosikletçinin ihtiyaçlarını şehir içinde de ağırlık yapmadan karşılayabilecek bir çanta bilen, kullanan var mıdır acaba ?? Bir kaç sayfa geride ki çantayı çok beğendim ama biraz küçük gibi geldi.
Yunusus, senin adına üzüldüm.. 600 lira verdikten sonra Türkiye içerisinde de seçenek çok. Kalite olarak biraz aşağı biraz yukarı belki oynar ama 250-300 tl gibi bir fiyat farkı çok çekici gelmişti bana.
Hocam ben komine markasinin komple takimini dizdigim icin uzulmedim. Pantlonlar ceketler termal takimlar yagmurluk eldiven ayakkabi hepsi ayni markanin urunleri. 600 liraya evet turkiyeden de orta sinif guzel urunler alinabilirdi ama hicbirinde 'boa' teknolojisi olmazdi mesela.. Ozetle şekilciyim biraz. Farkli olani severim. Sen bakma bana![]()
Yakındır gelir. Çok şaaapma.
bekliyoruz bakalım bi takip edebilsek aras kargo vb gibi iyi olcak![]()
Ptt gonderi takipten bak. İstanbula inene kadar sancili bir kargo sureci var. Genelde magazalar gec teslim ediyor kargoya urunu.
Şimciiiik evet gittim geçmiş konulara senin pantlon için yazdığın şeyi niye iplemediğimi buldum. Su geçirmez dar paça kargo pantlon sormuşun o yuzden iplememişim. Motosiklet pantlonu sormus olsaydin bilirdim cevap verirdim buyuk ihtimal
Neyse pantlon için sport giyime gir hiking urunlerinden pantlona bak. Nefes alan su gecirmez pantlonlar var orda hatta haftaiçi benim 2 hiking pantlon teslim edilmiş olur buyuk ihtimal.
İclik için kominenin takimini almıştım. Gayet guzel cikti yine. Daha sonrasinda da 2 tane üst sipariş ettim marjasini hatirlamiyorum onlarda hafta ici teslim edilecektir buyuk ihtimal
Herkese Merhaba arkadaşlar bende bu ali expresten bazı şeyler almak istyorum fakat daha önce alış veriş yapmadığım için bi korku varr: gelirmii gelmezmi ne kadar zamanda gelir kargo bedeli nedir ?
Mesela şu sis farı scoyco eldiven almak istiyorum ama ne kadar sürede geliyor ? kargo bedeli varmı ? ürün bozuk çıkarsa ? hadi vergi yokmuş alış veriş yapan ardaşlar aydınlatabilir mi ?
hocam aliexpress ten ödemeyi ne şekilde yapıyorsunuz.
paypal kullanmıyorlar sanırım?