Yav arkadaş uzun süredir siteye girmiyordum iyi ki girmiyormuşum. Şu ana başlığa girince bir kötü oluyorum. .... insanların bize hayatı dar etmek için yaptıkları şeyleri gördükçe.
Polislerin birçoğunun daha kanunlardan haberleri yok, yaptıkları işi bilmiyorlar, keyfi uygulamalar yapmaya çalışıyorlar.Burası muz cumhuriyeti değil kanun var hüküm var,bir avukata danışıp kesinlikle olayın üstüne gitmelisin.
Sallamışlar muz cumhuriyeti bilmem ne falan diye.Bilader polise askere yetki vereceksin ki suç işleyenin cezasını versin, motosikleti bağlaması kanunen uygun olan zaten.Egzoza el koyması ordaki polislerin kişisel yanlışları ne padişahlık bilmem ne saçma sapan konuşuyorsunuz, eskiden şikayet bile edilemiyordu devlet memurları.Şimdi şikayet ile açığa alınma vs bin tane yaptırım var haybeye politik konuşmayın.
Olayın ardından, polislere, “zor kullanma yetkisini aşarak basit yaralama” suçunu işledikleri iddiasıyla 6 aydan 1.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açılırken, yediği feci dayak karakolun güvenlik kameralarınca kaydedilen Fevziye Cengiz hakkında ise polisleri yaraladığı ve hakaret ettiği gerekçesiyle 2.5 yıldan 6.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.
ses kaydı alan bır kamera al ve cebıne koy,
kayıt ettıgınden emın olduktan sonra,
egsozu aldıgınıza daır evrak verın de,
ve sonrasında ekle,
x marka ..x model eksozumu sıze teslım edıyorum,
ve sizi dava edeceğim bu kanunsuz bir işlem diyerek aklına gelenı say FAKAT SÖZLERİNE DİKKAT ET KİBAR OL
sonrada çık,
onlardanda yazılı ımzalı evrak ıste aldıklarına daır,
çık ve aradan 10,,15 dakıka gectıkten sonra gerı gelerek,
bu yaptıgınız hakkında yasal işlem uygulatacagım hepsını kaydettım dıye bildir,
sonrasında olacakları bekle...
bildiğim kadarı ıle eksozu almak gıbı gorevlerı yok,,,
sonra dertsiz başına dert alsın, değil mi? gizli görüntü ve ses kaydı almak suç.
sonra konuyu açana hitaben;
parça değişimlerinin, senin durumunda egzoz, ruhsata işletilmesi gerekmiyor mu? diyelim işlettin, polis elinde desibelmetre olmadan "çok ses çıkarıyon" diye ceza-meza yazamaz: "senin kulakların hassasmış" der geçersin.
ha egzozu ruhsata işettirmedin, o zaman bağlama yetkileri var; diye biliyorum. yanlışsam düzeltin?