motosiklet kullanmaktan zevk aldığınız yollar...

Marmaris - Bodrum arasında çok ilçe var, Akyaka - Bodrum yolu olmasın o yol ? Zaten Akyaka'nın içinden geçip gidiyor sahilden. Yol arabayla biraz zorlayıcıydı 11 sene önce geçtiğimizde ama hâla öyleyse bile yumuşak süspansiyonlu bir motosikletle çok keyifli olur o yol.

Akyakaya gelmeden oncekı gokova yolunuda katmak ıstedım ısın ıcıne yokus asagı yukarı agaclar ıcınde purussuz bır yol surus keyfını arttırıyor Akyakadan sonra örene kadar bahsettıgınız yol var orenden sonra köyler ve agacların arasından gıdıyorsunuz cok zevklı

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:06 ----------

Orayı görmeyi çok istiyorum dostum.

Yolunuz düşerse Marmarise, akyakadan örene nasıl gıderım diye sorarak o yolu kullanma sansınız olur :)

https://youtu.be/KV7zYrK24yo?t=9m20s

Videoda 9.20 ve sonrası. Karadenizi tamamen deniz kenarından giden yol, aynısından Türkiye'nin alt tarafındada var :queen: En sevdiğim değildir ama gayet güzel :mrgreen: Ayrıca videoda 11.05 de çok güzel geliyor, yaz kendini çok özletiyor :salut:

Moderatör tarafında düzenlendi:
Her gün gidiş geliş kullandığım Kavacık-Altunizade arası sahil yolu. Çok keyi,fli. Bir de Nakkaştepedeki o tatlı 3 viraj :)

Onun dışında Ağva, Riva, Polonez yolları çok güzeldir, bol virajlı yeşili bol :)

Motor üzerindeyken her yol keyifli bana yeterki yağış ve zemin ıslak olmasın..

Bursa-Kütahya arası muhteşem. Asfalt güzel. Bol bol viraj var. Bol bol doğa var.Geniş geniş görebildiğiniz viraj çıkışları var.Bursa-Eskişehirde aynı yol zaten.

Eger İzmir'li arkadaslar da varsa aramizda benim de favorilerim sunlar.
Eger cross isterseniz
1-Balcova nin teleferik sirtlarindaki yangin yollari
2-Urla demircili,yagcilar koyunun arasindaki yangin yollari veya orman ici patikalari
3-O da kesmezse Titus Fedonia nin parkur rotalari sizi tatmin edecektir

Asfalt onerisi
1-Eski cesme yolundan Ildir sapagina ayrilan yol (asfalti yepyeni virajlar cok tatli)
2-Karaburun yolu (asfalt karayolu asfalti ama viraj icin birebir) hatta o burnu komple donebilirseniz goreceginiz manzaralara inanamazsiniz.
3-Gaziemir'den Ahmetbeyli'ye giderken baraj yolunun da yollari cok yesil ve hizli virajidir
4-Gumuldur - Ozdere'yi gectikten sonra Ahmetbeyli Selcuk arasi keskin ve yavas virajlar ama egitim ve gelisme icin birebir
5- Muğla Gokova ya gelmeden baslayan virajlar
6-Yani bir de Oludeniz Kelebekler Vadisi Faralya Koyu'ne giden bir yol varki hic guzel muzel degil ben boyle yuksekte( rahat 200m) bariyersiz dimdik ucurumda tirsa tirsa gitmedim ama onunda seveni vardir elbet.

Yazim hatasi olduysa affola telden yaziyorum. Kalin saglicakla

Alıntı yaptım.Bu bilgiler kenarda dursun diye.Teşekkürler

İşten eve evden işe günde 5 km yapıyorum.
Zincirlikuyudan köprüye giriş ve köprü çıkışına kadar o yol yetiyor :))))

Bide arada catalya yolu cok hoşuma gidiyo :)

Her gün gidiş geliş kullandığım Kavacık-Altunizade arası sahil yolu. Çok keyi,fli. Bir de Nakkaştepedeki o tatlı 3 viraj :)

Onun dışında Ağva, Riva, Polonez yolları çok güzeldir, bol virajlı yeşili bol :)

Sahildeki Çengelköy trafiğinden zevk alıyorsan İstanbul da teksin sen :mrgreen: Sabah ve akşamları çok lanet oluyor bizim oralar, haftasonu girmenin imkanı yok zaten.

tekirdağ kumbağ çamlık-uçmakdere arası 20km bir taraf yamaç bir taraf deniz/uçurum. viraj,viraj,viraj.süper asfalt

çorluda üniversitedeyim 2 haftada bir memleketim şarköy/mürefte ye dönüyorum uçmakdereden yoldaki çakıl taşlarını bile ezberledim ama hiç bir yola değişmem.. barbarostan sonra başlıyor mis deniz havası mürefteye kadar devam sık sık viraj olduğuna 70 km geliyor size 150 km altımdaki ybr sanki fazer 800 :)

F54

Düzce Akçakoca arası yollar kaymak virajlar tatlı :)

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Güvercinlik-Bodrum
Gökova-Marmaris
Yeşilköy-Kaş-Finike
Akçakoca-Ereğli
Hendek-Kocaali

::sm_smile

Super Moderator
kimse bahsetmemiş sanırım istanbullular pek bilmiyor o yolu
kemerburgaz bahçeköy arasındaki belgrad orman yolu virajları ve temiz havasıyla çok güzeldir
bahçeköy tarafından çıktıktan sonra ise yine arka yoldan (zekeriyaköy tarafı) garipçeye uzanan yol hem virajları hem temiz asfaltı sayesinde çok keyif aldığım bir yoldur
bi hafta sonu katılmak isteyenlerle bu güzergahta bi sürüş etkinliği yapabiliriz

kimse bahsetmemiş sanırım istanbullular pek bilmiyor o yolu
kemerburgaz bahçeköy arasındaki belgrad orman yolu virajları ve temiz havasıyla çok güzeldir
bahçeköy tarafından çıktıktan sonra ise yine arka yoldan (zekeriyaköy tarafı) garipçeye uzanan yol hem virajları hem temiz asfaltı sayesinde çok keyif aldığım bir yoldur
bi hafta sonu katılmak isteyenlerle bu güzergahta bi sürüş etkinliği yapabiliriz

Yolu biliyorum ancak her daim kalabalık oluyor, daha doğrusu benim kullanabileceğim her zaman. Sollamaktan virajlardan keyif alamıyorum ne yazık ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar