YBR ESD renk şeçimi

YBR ESD RENK SECIMI

Abilerim,kardeslerim bi konuda size sorum olacak ybr esd alma yolunda emin adimlarla ilerliyorum ama bir sorun var 2015 model kirmizi beyaz ve siyah renkler mevcut hangi rengi onerirsiniz gonlum siyahtan yana fakat cok cizilme gozleniyormus kullanan abilerim,kardeslerimden bir yorum alirsam cok mutlu olurum bilgi paylastikca cogalir 😊 Avatarimda gorunen kirmizi renk de guzel fakat herkeste o renk var bi farki olsun istiyorum

Motosikleti
600RR
siyah alma benim siyah motorum var çok çabuk tozlanıyor ve çizikleri göze batıyor ben alacak olsam kesinlikle beyaz alırdım tavsiye ederim

siyah alma benim siyah motorum var çok çabuk tozlanıyor ve çizikleri göze batıyor ben alacak olsam kesinlikle beyaz alırdım tavsiye ederim
Hocam o kadar para verip bikere alicaz sonucta mereti siyah gonlumden gecen renk ama herkes bezle silerken bile kilcal cizik yapiyor diyor cok kararsiz kaldim

binecek olan sensin gönlün ne istiyorsa onu al. siyah candır.

Siyah renk olanı, yandan kırmızı kalın ve keskin şeritlisi en güzel olan rengi bence. Örnek:
http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-fotograflari/116022-yamaha-ybr-2012-esd-sizce-nasil-olmus.html

Yada mavi olan ama yandan siyah kalın kesikli gibi şerit olan model.Sanırım 2013 modeller o desende.

Örnek: http://f.internetara.com/onbellek/13/04/27/iuuq_NV_00jnh63_2NU__SL_jnbhftibdl_SL_vt0jnh63_2NU_0_2NU_1710jnh1214nf_SL_kqh.jpg

Son düzenleme:
Siyah renk olanı, yandan kırmızı kalın ve keskin şeritlisi en güzel olan rengi bence. Örnek:
http://www.motosiklet.net/forum/mot...22-yamaha-ybr-2012-esd-sizce-nasil-olmus.html

Yada mavi olan ama yandan siyah kalın kesikli gibi şerit olan model.Sanırım 2013 modeller o desende.

Örnek: http://f.internetara.com/onbellek/1...L_vt0jnh63_2NU_0_2NU_1710jnh1214nf_SL_kqh.jpg

Hocam bahsettiginiz modeller 2012 model 2. El alma sansim yok cunki yasadigim sehirde motoru apaci gibi suruyorlar bende rodaj vb. Donemlerden gecmek istiyorum o yuzden 2015 alicam maalesef 2015 de o renkler mevcut degil

Arkadaşlar motor bu elbet çizilcek edecek fazla abartmayın mala bu kadar önem anlam yüklemeyin

Arkadaşlar motor bu elbet çizilcek edecek fazla abartmayın mala bu kadar önem anlam yüklemeyin

Hocam siyahta cok goze batan sekilde oluyor diyorlar nekadar dogru nekadar yanlis bilemem sizden bilgi almak icin actim konuyu keza 6200 lira anahtar teslim diyorlar ki bu bir ogrenci icin buyuk bi mebla

Hocam siyahta cok goze batan sekilde oluyor diyorlar nekadar dogru nekadar yanlis bilemem sizden bilgi almak icin actim konuyu keza 6200 lira anahtar teslim diyorlar ki bu bir ogrenci icin buyuk bi mebla

Bizde öğrenciyiz hocamda siyah motor hatları kapatır beyaz daha buyuk gosterır ama o cızık oalyına ınanmıyorum

Bende siyah cbf var. tozlanma olayı doğru ama binmeden önce bezle hafif silince hiçbirşey kalmıyor. öyle çizik felanda olmuyor dikkat ettiğin sürece.

En son ybr arayışıyımda 2011 füme gri renge kafayı takmıştım, bineceğim tek YBR odur :)

Ben siyah YBR kullanıyorum. 2014 model ve 1.5 sene önce aldım. Çok titiz sürekli silip, temizlemiyorum ama düzgün kullanırım. Hala abi sıfır gibi görünüyor motorun diyorlar. Herhalde çizikler falan belli olsa öyle demezler. Normal bir bezle siliyorum arada, sıkıntı olmuyor. Bence alabilirsin siyah. En önemlisi beğendiğin rengi al, içine daha çok siner. Başka renk alıp içinde siyah kalmasın.

Bence 2016 modelleri bekle belki mavi renk gelebilir :wiinkk:
Yilbasiyla beraber fiyatlar nasil olur ve 2016 model hangi ayda bayilere ulasir

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:02 ----------

Ben siyah YBR kullanıyorum. 2014 model ve 1.5 sene önce aldım. Çok titiz sürekli silip, temizlemiyorum ama düzgün kullanırım. Hala abi sıfır gibi görünüyor motorun diyorlar. Herhalde çizikler falan belli olsa öyle demezler. Normal bir bezle siliyorum arada, sıkıntı olmuyor. Bence alabilirsin siyah. En önemlisi beğendiğin rengi al, içine daha çok siner. Başka renk alıp içinde siyah kalmasın.

Sanirim siyahta karar kildim icimde kalacaginaysa boyle daha iyi olur bir sorun yasarsam renkle ilgili buraya eklerim

Beyaz al büyük durur:) kirliyken beyaza su döksen parlıyor

ama aklındakinden vazgeçme pişman olma sonra

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar