YBR ESD renk şeçimi

Arkadaslar ybr esd siyah kullanan arkadaslarin bi sikayeti varmi

siyah harici diğer renklerde yan kapak siyah ben sevmiyorum siyah renkte bütünlük var. nemli bir mikrofiber bezle silersen fazla çizik olmaz motorunda ;) bende siyah kullanıyorum 2013 model

Ben siyah kullanıyorum ve memnunum. Özellikle siyah renkli cilayla cilalayınca içine çekiyor resmen, ben o görüntüyü seviyorum. Alırken renk bütünlüğü olmasına dikkat etmiştim, yoksa ilk tercihim maviydi ama mavi renk artık gelmiyor. Bana kalırsa toz toplar, çizilir falan filan diye düşünme. Sonuçta o alete bakacak olan sensin ve alacağın alet ne kadar güzel de olsa commuter alacaksın, yani herkesin gözü üzerinde olmayacak bunu bi kabullenmen lazım kardeşim. Görünüş olarak hangini beğeniyorsan onu al. :cat:

Kız arkadaşın varsa ona sor bence.:cat:

Sonucta ben kullanacagim ama dimi

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:36 ----------

Ben siyah kullanıyorum ve memnunum. Özellikle siyah renkli cilayla cilalayınca içine çekiyor resmen, ben o görüntüyü seviyorum. Alırken renk bütünlüğü olmasına dikkat etmiştim, yoksa ilk tercihim maviydi ama mavi renk artık gelmiyor. Bana kalırsa toz toplar, çizilir falan filan diye düşünme. Sonuçta o alete bakacak olan sensin ve alacağın alet ne kadar güzel de olsa commuter alacaksın, yani herkesin gözü üzerinde olmayacak bunu bi kabullenmen lazım kardeşim. Görünüş olarak hangini beğeniyorsan onu al. :cat:

Ben biraz pimpirikliyim galiba hocam 😂

Her rengi güzel ybr'nin ama tabiki senin tercihin önemli.. Mavi için fikir olsun sana 2013te sondu gerçi..

Siyah motor kullanıyorum tozlar göze batmıyor çizikler görünüyor ama alışıyor insan. Tozlansın ne olacak beyaz da hergün ışıl ışıl gezmiyor.

siyaha çizik olur doğru ama o bez çiziklerini fazla takma kafana alırsın bi metpar çok çizildiği zaman komple pasta cila gibi uygularsın ilk günkinden daha güzel olur :mrgreen: pasta cilada olabilir ama metpar daha kolay ve pratiktir bence
htmlimport_t_metpar_t_p.jpg
ürün bu herkese tavsiye ederim paslanan egzoz ayakkabı izi olan egzoz paslanan yerler hepsini gıcır gıcır parlatır :) ben eski cupumda kullanıyordum güneşte jantlar fena parlıyordu :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar