Chopper / Choppercı nedir kimdir ? ( eleştirel parodi )

ses öle olması gerekiyordu :) bence izlesen anlayabilirdin :)

Beyler Abartmayın,Gayet Eğlencel Anlaşılır Bi Video Olmuş.Teşekkürler.

Beyler Abartmayın,Gayet Eğlencel Anlaşılır Bi Video Olmuş.Teşekkürler.

Teşekkürler hocam. Bu videodaki anlatım tarzı misahsen oyun tarzında eleştirel parodi. Bunu normal sesle yapamazsın. esprisi kalmaz. Herkesin anlamasıda beklenemez zaten bunu )

Teşekkürler hocam. Bu videodaki anlatım tarzı misahsen oyun tarzında eleştirel parodi. Bunu normal sesle yapamazsın. esprisi kalmaz. Herkesin anlamasıda beklenemez zaten bunu )

Videoyu henüz izleyemedim iş yerinde olduğumdan. Sadece 2 uyarıda bulunmak istiyorum dili iyi kullanmak açısından;

1. Misahsen değil mizansen olacak.
2. Choppercı değil chopper -hatta cruiser- kullanıcısı demek daha doğru.

Akşam vakit ayırıp izleyeceğim. Parodiler keyifli hicivlerle dolu olduğundan eğlenceli olabiliyor.

ses aşırı kulak tırmalıyor, normal sesle yapılamayabilir dediğiniz gibi tarzı orda da olabilir ama ses konusunda değişime gitmeniz için bi fikir verebilirim. Tabi ki genel olarak sizin ve dinleyenlerin beğenisine göre..

ses aşırı kulak tırmalıyor, normal sesle yapılamayabilir dediğiniz gibi tarzı orda da olabilir ama ses konusunda değişime gitmeniz için bi fikir verebilirim. Tabi ki genel olarak sizin ve dinleyenlerin beğenisine göre..

fikir verebilirim derken. önereceğiniz bi program veya farklı birşey varsa tabiki sevinirim.

Zevkler renkler tartışılmaz, senin beğenmediğini başkası beğenebilir.

" Ses çıkaran ancak gitmeyen motorlar " konusuna katılmamakla beraber " spartacus hard , game of thrones soft " konusunda aynı fikirdeyiz.:cherry:

Bu tarz işlerde sesin böyle olması yapımcının kendisiyle de dalga geçebildiğini göstermek adına oluyor. Yoksa kavga çıkar :) Ben beğendim, diğer videolarını da bekliyorum.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
Ben izledim çok beğendim Tebrikler tespitlerde cuk yani ☺😁😂😂😂😂

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cruiser kullanan biri olarak beğendim, ama benim egzozda takımlarda sağlam ses çıkarır.

oh be beğenen birileri çıkmış rahatladım valla :)

Videonuzu yüzümde bir gülümseme ile izledim, sonrakileri de takip edeceğim.

Saygılarımla.

Bu tarz işlerde sesin böyle olması yapımcının kendisiyle de dalga geçebildiğini göstermek adına oluyor. Yoksa kavga çıkar :) Ben beğendim, diğer videolarını da bekliyorum.

eyvallah dostum chopper kullanıcılarından yogun bombarduman bekliyordum ben aslında ama yorum yapan chopper kullanıcıları anlamışlar beni :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar