Osman abi harika olmus. Bunu alpaslan abiye izletecegim![]()
Yaw neden hepiniz bu "göbek" kısmına takıksınız anlamadım, sizin yüzünüzden göbek bırakamayacağız bu gidişle
@suphi ; videoyu yüzümde bir gülümseme ile seyrettim ve çok da beğendim. Ama scooter'dan , sport touing'e kadar 100-1200 CC aralığında, 7 farklı motor kullanmış, 15 yıllık sürüş ve 125.000 km yol tecrübesinden sonra, cruser/chopper kullanmaya başlayan 49 yaşında biri olarak , "bunalıma düşmek" yakıştırmasını doğru bulmadığımı belirtmek isterim. En azından ben bunalımda değilim, yaşıtlarımdan da çevremde pek bunalımda olan görmedim ...
Hiç bir tecrübeli, yaşı kemale ermiş ağabeyimizi de "orta yaş bunalımının pençesinde" olmakla itham etmedim. Haddimize değil. Hatamız var ise affola. Selamlar.
Chaos Turkey Chopper Club kurucu üyelerinden biri olarak keyifle izledim. Mizah güzel, sesi değişmene de gerek yok bence, kendi sesiniz daha keyifli olurMizah konularından bazılarını daha yakından öğrenmek isterseniz bir Cuma toplantımıza çay içmeye bekleriz. Elinize sağlık ...
Bunun enduro versiyonunu da isterim . :queen:
Bir cruiser sahibi olarak gayet zevkle seyrettim. Gerçekten filmleriyle, klüpleriyle vs. hem yurt dışında hem de biraz onlardan en azından giyim kuşamı özenerek Türkiye'de bir "çopırcı" algısı oluştu.
Örneğin bir "racing çetesi" ya da "naked çetesi" diye abukluk yokken "chopper çetesi" diye bir izlenim oluşuyor 5 - 10 deri ceketli, yelekli, bira göbekli abi bir araya gelince.
Ben tümüyle sürüş kolaylığı, klasik görünümü ve konforu için bu cruiser tarzı motoru benimsiyorum. Anında adamı katır gibi tepen, kontrolü güç bir gaz tepkisi yok. Fakat gerektiğinde de gayet uzayan sağlam bir ivmelenmesi, selesinde büyük rahatlığı, ağırlık merkezinin yere yakınlığı nedeniyle kullanım kolaylığı mevcut.
Nazi kaskıyla, yelekle, imajla işim olmaz. Öyle gezmekten zevk alana da saygı duyarım. Trafik kurallarına uyduktan sonra kimsenin keyfinin kahyası değiliz. Aşağıdaki gibi bir cruiser sürücüsü olarak mizahi eleştiriyi üzerime alınmadım. Orta yaş bunalımına düşüp falan o tarz abilerden birine dönüşür müyüm ileride? Sanmıyorum
https://c2.staticflickr.com/6/5671/22708463142_f10c18e666_c.jpg
motor vn800 mü tam çıkaramadım motor bloğu dragstarada benizyor ama önde radyatör var mı yok mu emin olamadım birde depodaki sticker aklımı karıştırdı.Ama motorunuz çok güzel Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
motor vn800 mü tam çıkaramadım motor bloğu dragstarada benizyor ama önde radyatör var mı yok mu emin olamadım birde depodaki sticker aklımı karıştırdı.Ama motorunuz çok güzel Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
kardeşim mizahi bakımdan güzel bir yaklaşım ama dileyen dilediği motoru ve kaskı takar o bizi ilgilendirmez bende chopper hastasıyım ama kimseye böylesin işte şunu takmışsın demedim diyememde zevkler ve renkler tartışılmaz yaşanır.herkezin tekeri düz bassın inşallah.