selamıma selam vermeyen transalpci

transalpçı olmuş ama motorcu olamamış demek ki. motorcu hayabusadan inip yüzlük cub motora scootere binebilen insandır. malum yaşlanıyoruz nice abimiz arkadaşımız kawa lara 1000 liklere veda etti şimdi küçük binek motorlarına biniyorlar.

bu motorculuk kültür işidir.

Öyle takıntılarım yok
Selam vermedi, selam verdim karşılık gelmedi..
Geçenlerde Konya yolunda sanırım 5 kişilik bir grup 1-2-3-4 yanımdan zav diye geçerken
5. arkadaş sanırım grubun sözcüsü arkadan geliyor el kaldırıp selam verdi. Bende el kaldırdım.
Bu bağlamda demek ki diğer 4 ü işe yaramazmış mı demek gerekiyor.

O önden giden 4 kişi bayan arkadan gelen ise erkek sürücüymüş bence.

Geçen tvs ile Kütahya yolundayım. Polis çevirdi rutin kontrol.

R1200 gs sahiplerine karşı önyargılıydım fakat o gün karşıdan gelen r1200 sahibi bana selam vermek için bir amuda kalkmadığı kaldı. Gözlerim yaşarıyordu nerdeyse . Düşünün Tvs apacheye R1200 den selam geldi. Tabi bende yanımda polis molis dinlemeden el kol bacak ne varsa kaldırdım selamlaştık .

Ama bu bir istisna tabiki. Tvs ile ekipmanlı gördüğüm herkese selam veriyorum genelde büyük cc kullanıcılarından daha az karşı tepki alıyorum.

Ahhh V-stromum ah yollarımız ayrılmasaydı böyle mi olurdu. Ozaman 5 kişiden 6 sı selam veriyordu .:queen:

Kimse yanlış anlamasın , genelleme yapıcam çünkü cidden öyle.

V-stromda olsa tvs de olsa 3 gruptan selam alamıyorum bir türlü ne yatıysamda.

1- Harley süren zincirli abiler. Belkide grup kuralıdır hd sürmeyen birine selam vermemek. Bilemiyorum ama daha 1 kere karşı selam alamadım hd sürenlerden.

2- Bmw enduro serisi süren yine abiler . Özellikle r1200 sürüpte açılır kask kullanıp , hep çenesi açık halde gezen abiler varya hani hah işte onlarda selam vermiyor. Cidden vermiyor . :mrgreen:

3- RR cı arkadaşlar. Bu gruptanda selam alamıyorum. r1 ,r6 , 600rr, 1000rr vs vs. Herhalde saçma sapan bir tartışma olan enduro mu ss mi tartışmasından olsa gerek 2 grup birbirine çok soğuk davranıyor. Hd sürenler kadar olmasa tek tük çok nadir selam alabiliyorum.

Bu gruplar haricinde cbr 250 , nc serisi, crf 250, Cbf150 ,ybr ,pulsar vs kullancılarından yoğun şekilde selam alıyorum ve veriyorum. En egosuz grup galiba bu grup . :)

Senin para sıkıntın olmasın gezmeye eğlenmeye ta kütahyalara git alem yapacam diye v strom un mangırlarını harca sonra vay efenim bana selam vermiyorlar
bilse bunu cbrcılarda almayacak selamını KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :king:

Motosikleti
600RR
mesela 1 hafta önce kahverengi bi forza gördüm oda bakmadı bile

Senin para sıkıntın olmasın gezmeye eğlenmeye ta kütahyalara git alem yapacam diye v strom un mangırlarını harca sonra vay efenim bana selam vermiyorlar
bilse bunu cbrcılarda almayacak selamını KARDEŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ :king:

Sen önce çakarının tekini yaptır artist. :mrgreen:

Motorunda hiç güzel değil zaten .:queen:

Son düzenleme:
Genelde ekipmanlı olarak gidenlere selam veririm, selam verene de selam veririm.

Ekipmansız olanlara da korna çalarım kaskımı gösteririm parmak sallarım :)

Aslında bu iş ruh hali meselesidir. Kişi yolda keyfi yerinde seyir halinde gidiyorsa herkese selam verir.

Yolda giderken bir çok kez, taksi, kamyon ve tır selam verdi korna çaldı bende aynı şekilde bende el kaldırarak selam verdim.

Selam vermek mecburi mi?? :queen:

Geçen sabah işe biraz geç kaldım. Motorla gideyim dedim. Bağlarbaşından Altunizade köprüye kadar belki 50 tane motorcu vardı. Hepsine mi vericez? O kadar vermeye can mı dayanır? :santa:

Bu arada verdiğim selamı alan alır, almayan umurumda olmaz. Onlar da haklı olabilir. Mecburi mi selam almak? diyebilirler...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Konu biraz abarmış. Karşıdan gelen selam vermiyorsa o onun sorunu. Demek ki amcanın bir yerlerinden sıkıntısı var olsa gerek.Genelde yüksek ve pahalı motora binenlerin % 60 ı eziktir. Nasuh Mahruki bunların dışında kalan idolümdür. Baktığınızda Nasuh karakterinde insanların (görmüş,geçirmiş, doymuş,kendisiyle barışık)insanı insan olarak gördüğünü, üstündeki,altındaki zırıltı yada pırıltıyla uğraşmadığını anlıyoruz. Ancak diğer taraftan sonradan görme, aç, kendisiyle ve herkesle dargın ama paralı, dar dümela yaratıkların diğer insanlara güzel davranışlar göstermesini-ki selam vermek bunlardan sadece biri- beklemek hat olur. Onlar kendi içlerinde 3-5 kişiden müteşekkil,körler sağırlar birbirini ağırlar şeklinde bir ilişki içinde, zavallı tıbbi atıklardır.İnşallah kendi dar çevrelerinden çıkarlarda,insanların içine ,hayata karışırlar. Motosiklet bunun için bir fırsat ama bunu göremeyecek kadar körler ne yazık ki..

NE ADAMLAR GÖRDÜM ALTINDA MOTOR YOK,NE MOTORLAR GÖRDÜM ÜSTÜNDE ADAM YOK...

DKN

sayılı bulunan araçların karşılaşırlarsa selam vermesini anlarımda ne gerek var her gördüğüne selam vermeye yada kaskın altında belki tanısam hiç sevmeyeceğim karakterde biri var ?

R1200 gs sahiplerine karşı önyargılıydım fakat o gün karşıdan gelen r1200 sahibi bana selam vermek için bir amuda kalkmadığı kaldı. Gözlerim yaşarıyordu nerdeyse . Düşünün Tvs apacheye R1200 den selam geldi. Tabi bende yanımda polis molis dinlemeden el kol bacak ne varsa kaldırdım selamlaştık .

Ama bu bir istisna tabiki. Tvs ile ekipmanlı gördüğüm herkese selam veriyorum genelde büyük cc kullanıcılarından daha az karşı tepki alıyorum.

Ahhh V-stromum ah yollarımız ayrılmasaydı böyle mi olurdu. Ozaman 5 kişiden 6 sı selam veriyordu .:queen:

1- Harley süren zincirli abiler. Belkide grup kuralıdır hd sürmeyen birine selam vermemek. Bilemiyorum ama daha 1 kere karşı selam alamadım hd sürenlerden.

2- Bmw enduro serisi süren yine abiler . Özellikle r1200 sürüpte açılır kask kullanıp , hep çenesi açık halde gezen abiler varya hani hah işte onlarda selam vermiyor. Cidden vermiyor . :mrgreen:

3- RR cı arkadaşlar. Bu gruptanda selam alamıyorum. r1 ,r6 , 600rr, 1000rr vs vs. Herhalde saçma sapan bir tartışma olan enduro mu ss mi tartışmasından olsa gerek 2 grup birbirine çok soğuk davranıyor. Hd sürenler kadar olmasa tek tük çok nadir selam alabiliyorum.

Bu gruplar haricinde cbr 250 , nc serisi, crf 250, Cbf150 ,ybr ,pulsar vs kullancılarından yoğun şekilde selam alıyorum ve veriyorum. En egosuz grup galiba bu grup . :)

ben kimseye selam vermem ama gelen selamı alırım, şimdiye kadar en fazla 3-5 kişi selam vermiştir, en son tvs-tvs den selam aldım eleman ekipmanlıydı bende pek ekipman yoktur
çok farklı gördüğüm şeylere selam veririm, mesela bir kere gece 2 gibi sinema çıkışında eve giderken ışıkta chopparlı kız görmüştüm ona selam vermiştim, onun gibi şeyler

Valla enteresan şekilde HD ve BMW ler selam vermiyor. Onun dışında Ducati, Kawa, Honda, 600, 1000 ne ise artık hepsi selam veriyor alıyor.

Dün gece 600rr lı bı elemana 4 kere selam verdım 4unede karsılık vermeyınce 3 sanıye kornaya basılı tuttum aragazla karsılık verdı kornası bozuk sanırım :D:D

hemen hemen bütün harleyciler den selam aldım. hatta arka arkaya dizilmiş 10 hd sürücüsünden ayrı
ayrı selam verdiklerini gördüm

ben bayan sürücülere özellikle selam vermiyorum. sanki istemeye gelmişiz gibi yüzlerini buluşturuyorlar :)

bmw kullanırken sol şeritte hızını düşürüp aradaki otobüsün geçmesini bekledikten sonra selam
verip yola devam edenini de gördüm :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar