Takılmayın böyle şeylere gençler. İlk motorumda az buçuk takılırdım bu işlere ama şimdi umrumda bile değil. Birisi selam veriyorsa o an fırsatım varsa cevap veriyorum yoksa bilhassa ne kimseye selam veriyorum artık ne de selam bekliyorum.
Geçen gün işe giderken maksi skuterli bi arkadaş yanımdan geçerken kornaya bastı ben de cevap verdim arkamdan baş parmağını havaya kaldırıp iyi dercesine işaret yaptı, baktım yanından geçtiği her motora aynını yapıyor, dedim ya deli, ya da yeni motorcu hevesli heyecanlı bi arkadaş.:cherry: Sanırsın yolun amiri, herkesi kontrol ediyor, boyna korna, el işaretiyle good yapma filan, hehe.

Motorunuzu sürün takmayın fazla kafaya, kimse kimseye selam vermek mecburiyetinde değil. hatta bazen adam fark bile etmiyor olabilir, ki sen burada yazsan nolacak ki, belki adamın hiç bir forumla, internet grubu ile alakası bile yok. geç git, sürüşüne odaklan, gerisi hikaye. Hatta o kadar uzun başlık açıp sonra altına sadece 2 kelime yazman bile foruma eziyet be güzel kardeşim :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------
Yazılanları okuyorum da...ne ezik milletiz yahu
Keşke bu forumda saatler geçirmek yerine birkaç kitap okusak da sınıf bilinci kapitalizm gibi konuları da öğrensek.
Ohooo sen çok ütopik işler bekliyorsun benim güzel milletimden kardeş, kitap mitap filan, sınıf bilinci, uf uf uf. Adam bunları anlasa zaten burada bu kadar zaman geçirmeyi bırak belki hiç girmeyecek bu işlere

:cherry: Çok şey yazarım bu konuda ama ortalığı karıştırmayalım boş ver gençler böyle iyi belli ki takılsınlar, uyandırma şimdi. Daha her cuma hayırlı cumalar başlıkları açacak çocuk, sen hala bilinç milinç diyon. :wiinkk: :mrgreen: